BREAKING: MICHA NODIGT CHRIS KLOMP UIT IN ROA AS. ZONDAG… BE THERE!

HET AD BLIJFT VOOR MICHA GESLOTEN ALS EEN OESTER MAAR MICHA LAAT CHRIS WEL TOE IN ZIJN PROGRAMMA: WIE BEDRIJFT ER NU JOURNALISTIEK? WIE JANKT ER VAN ANGST? WIE HEEFT VAN ALLES TE VERBERGEN?

WIL CHRIS ZONDAG MET MICHA VAN GEDACHTEN WISSELINGEN OVER DE ZAAK-VAATSTRA, COMPLOTDENKERS, DE ZAAK-DEMMINK EN WAT VERDER TER TAFEL KOMT?

Beste Chris,

Zoals je ongetwijfeld weet -want je volgt elke scheet die de bekendste complotdenker van Nederland laat, al ben ik nu helaas door jou gedegradeerd tot ‘vrij bekende’ complotdenker- heb ik sinds kort een radioprogramma. De uitzendingen vinden live plaats elke zondag tussen 19 en 20 uur. Mede ook omdat je zoveel aandacht aan me besteedt, recent weer op de weblog, zou ik je willen vragen of je een minuut of 15 in de uitzending wil komen. Ik hoop snel van je te horen!

Met vriendelijke groet

Micha Kat

2 Replies to “BREAKING: MICHA NODIGT CHRIS KLOMP UIT IN ROA AS. ZONDAG… BE THERE!”

  1. Kat nodigt Jan en alleman uit, maar ze komen niet, waardoor automatisch zijn enige grote fan Rogier Hop overblijft. Die dan weer niet te horen is. Iets zegt me dat het zondag technisch weer net zo’n puinhoop wordt als in de afgelopen weken. Dat afgeknepen AM geluid is sowieso niet om aan te horen.

Geef een antwoord