BREAKING! MICHA OP WEERZINWEKKENDE WIJZE GESTALKT EN BESCHULDIGD VAN KINDERMISBRUIK DOOR HET MINISTERIE VAN DEFENSIE -NATUURLIJK OP INSTIGATIE VAN HET OM

MICHA HEEFT THIJS STAPEL INMIDDELS GEVRAAGD DE SCHADECLAIM BIJ DEFENSIE IN GANG TE ZETTEN * NA DE MICHA-CLAIM NU OOK DE DE MINK-CLAIM! * LEG IN OP DE DE MINK-CLAIM EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING [via [email protected]]

micha kat
To: Thijs Stapel

Jan 17 at 9:11 AM

Hi Thijs! Ik ben gisteravond verwijderd uit mijn hostel omdat de trollen hadden ontdekt waar ik zat en de eigenaar hebben bestookt met vuige en ongekend smerige emails:

Jeroen De-Mink
Ah, Micha zit weer in hetzelfde hostel waar hij vorig jaar rond deze tijd ook zat: Lagan Backpackers Hostel in Belfast. Een uiterst treurige plek. De eigenaar van het hostel is eerder vanavond van Micha’s criminele achtergrond en voorliefde voor pedofilie op de hoogte gebracht.

Veel plezier in Belfast, Micha! Geniet nog maar even van die open grens.

De eigenaar zei zelfs dat hij de politie op de hoogte gaat brengen. Ik zou je willen vragen een brief te sturen aan het OM om opening van zaken te eisen over de door Justitie in dienst genomen ‘webcare-redacteuren‘ die als taak hebben het departement op internet ’te helpen en te beschermen en de ‘goede naam’ overeid te houden’.

Thanks!

Micha

3 Replies to “BREAKING! MICHA OP WEERZINWEKKENDE WIJZE GESTALKT EN BESCHULDIGD VAN KINDERMISBRUIK DOOR HET MINISTERIE VAN DEFENSIE -NATUURLIJK OP INSTIGATIE VAN HET OM”

  1. En wat ga je doen dan? Tegen de rechter zeggen dat allerlei mensen rare dingen over je zeggen? Dat is waar jij jezelf al jaren schuldig aan maakt. Met veroordelingen en al. Blijkbaar heb je mensen boos gemaakt die je nu overal achtervolgen. Daar zul je toch echt zelf verantwoordelijkheid voor moeten nemen.

Geef een antwoord