web analytics

BREAKING: MICHA OVER THE ULTIMATE MEDIA BATTLE WAAR NIEMAND IN NL HET OVER DURFT TE HEBBEN

WE ZIEN NU OPNIEUW BEVESTIGD DAT CHRIS KLOMP OPEREERDE IN DIENST VAN DE NWO TOEN HIJ MICHA’S YOUTUBE-KANAAL IN ZIJN EENTJE OP ZWART WIST TE KRIJGEN * KLOMP TEKENDE HIERMEE ZIJN EIGEN DOODVONNIS WANT SEDERT IS ZIJN GELOOFWAARDIGHEID GEIMPLODEERD * HET LAATSTE DUWTJE KREEG HIJ MET ZIJN ACTIES TEN FAVEURE VAN DE PEDOFIEL KOEN SCHUILING [video]

4 reacties op to BREAKING: MICHA OVER THE ULTIMATE MEDIA BATTLE WAAR NIEMAND IN NL HET OVER DURFT TE HEBBEN

 • Chris  zegt:

  Heb het even nagezocht, maar niemand noemt die Klomp de ‘koning van het gekkenhuis’ en er ligt ook geen vonnis waarin de rechter stelt dat Klomp niet serieus genomen kan worden! Zag net dat die gast 20.000 volgers heeft op Twitter, dus geloof dat Kat het op alle fronten tegen hem af moet leggen!

  • m k  zegt:

   Hoeveel volgens had A. Hitler in Nazi-Duitsland? En wat is er uiteindelijk van hem geworden?

   • Chris  zegt:

    Hitler werd democratisch gekozen en veroverde Europa. Reken maar dat hij geloofwaardig was! Toch iets anders dan vanuit budget hostels onzin verkopen op een weblogje!

 • dinges  zegt:

  Hoezo, media battle? Bij Facebook heeft het datalek bij Cambridge Analytica gezorgd voor een tijdelijke demping in de groei op de thuismarkt, en Twitter heeft zelf afgelopen maanden 1 miljoen spammy accounts opgeruimd met nul groei als resultaat. Over een jaar gemeten is er wel degelijk groei geweest. Twitter boekte een recordwinst en FB zette iets van 5,1 miljard dollar winst in de boeken, 31 meer dan vorig jaar. Dit in tegenstelling tot de alternatieve media die zijn broek niet kan ophouden.

Reageer