BREAKING: MICHA ROEPT MARK RUTTE OP NU AF TE TREDEN WEGENS ONDERMEER HET JARENLANG BESCHERMEN EN TOEDEKKEN VAN SATANISCHE PEDOFIELEN

ALS RUTTE GEEN GEVOLG GEEFT AAN MICHA’S OPROEP, ZAL HIJ MEER EN MEER WORDEN EXPOSED EN BELANDEN ACHTER HELE DIKKE TRALIES, SAMEN MET DE WEERZINWEKKENDE KINDERVERKRACHTERS UIT ZIJN ‘VRIENDENKRING’ * HET IS NU WACHTEN OP DE EERSTE NEDERLANDSE ‘VIGANO’S’ DIE DE WANTOESTANDEN IN DEN HAAG -HET VATICAAN VAN NEDERLAND- NIET LANGER KUNNEN AANZIEN

5 Replies to “BREAKING: MICHA ROEPT MARK RUTTE OP NU AF TE TREDEN WEGENS ONDERMEER HET JARENLANG BESCHERMEN EN TOEDEKKEN VAN SATANISCHE PEDOFIELEN”

 1. Al zou goedheiligman Sinterklaas zelve (!) Rutte oproepen om af te treden Chris, narcistisch gestoorden zoals hij en jij doen dat nooit vrijwillig.

  Dat heeft niets met de “grote Micha” (opgeblazen ego) te maken…..en MK weet heel goed dat Rutte hem en alle NORMALE mensen (verholen in het geniep) een akelige kakkerlak vindt die hij het allerliefst fysiek zou vertrappen.

 2. Het oproepen van Mark Rutte om af te treden, wetende dat hij dat als narcist NOOIT zal doen,

  IS GEEN DOORDACHT ACTIEPLAN (net als de Paus)!

 3. Psychopaten/(100%) narcistische proactieve (‘pure evil’ het is wat het is!) life-suckers (om de ‘dead inside’ leegte te vullen) gaan echt niet stoppen of zelfmoord plegen.

  Kenmerkend proberen deze verraderlijke ‘backstabbing’ lege hulzen ermee weg te BLIJVEN komen “als Churchill met Dresden” en met de vreemdste onmogelijke verhalen zoals die van een levenslang ingezworen SS prins hoogverrader die zichzelf ineens bij nader inzien had uitgebroed als een Führer van het ILLEGALE verzet te Londen.

  Ze moeten worden getest en uitgenomen.

  Dat is het actieplan!

Geef een reactie