BREAKING: MOORD OP GERARD BOUMAN LIJKT NU ZEKER; DEMMINK-MAFIA MOORDT RECHTERS EN POLITIEBAZEN UIT OM AAN DE MACHT TE KUNNEN BLIJVEN

GERARD BOUMAN STOND AAN HET HOOFD VAN EEN CRIMINELE ORGANISATIE BINNEN DE POLITIE DIE ONDERMEER ALS DOEL HAD HET STELEN VAN GEMEENSCHAPSGELD * ZIJN MEDEPLICHTIGE COMPAAN FRANK GILTAY KRIJGT STRAFONTSLAG * TERWIJL BOUMAN STIERF, LIEP ER EEN ONDERZOEK NAAR HEM WAAR WE NU NIETS MEER VAN ZULLEN HOREN * BOUMAN ZAT MIDDEN IN DE PEDO-NETWERKEN EN OMARMDE PEDO-RECHTER WABEKE (FOTO) * STOND BOUMAN OP HET PUNT PEDO-INFO NAAR BUITEN TE BRENGEN OM ZIJN CORRUPTE HUID TE REDDEN? * DEMMINK- EM RUTTE-SQUADS MOETEN NU HUN EIGEN MENSEN GAAN UITMOORDEN OM AAN DE MACHT TE KUNNEN BLIJVEN

2 Replies to “BREAKING: MOORD OP GERARD BOUMAN LIJKT NU ZEKER; DEMMINK-MAFIA MOORDT RECHTERS EN POLITIEBAZEN UIT OM AAN DE MACHT TE KUNNEN BLIJVEN”

  1. gaan uitmoorden?
    Vorig jaar werd de pedofiele rechter die Kent Hovind veroordeelde vermoord in de gevangenis, waar hij zat voor pedofilie. What about de moord op Lee Harvey Oswald door zogezegd Jack Ruby? Moorden om huurlingen monddood te maken is echt niets nieuws, het is zelfs een middel om het personeel onder de duim te houden. Nu lezen we er slechts over van Micha Kat.

  2. Allemaal onbewezen, hooguit ‘circumstancial’.

    Bovendien heeft (ook het hardste: zie de krankzinnig gevolgloze terugkeer van de verraderlijk -met immens schadelijke/dodelijke juridische gevolgen voor de Staat der Nederlanden/en vele, vele Nederlanders hierdoor privé- afgetreden Wilhelmina in 1945) bewijs, evenals de wet, geen effect op psychopaten “deep state” onderdeel van de (i.c. Prins Bernhard BV) psychopathocratie.

    We moeten gaan TESEN EN UITNEMEN!!!

Geef een antwoord