BREAKING NEWS FLASHES! BOLSONARO DREIGT MET MILITAIRE COUP EN BORIS BLIJFT MAAR COLLAPSEN: OOK TIJD VOOR DE UK-ARMY DE ZAAK OVER TE NEMEN?

OVER DEZE CRUCIALE NIEUWSONTWIKKELINGEN IS NIETS TE LEZEN IN DE FALENDE NEDERLANDSE PEDO-MSM! VOLG ALLES ALLEEN HIER, ALLEEN BIJ MICHA!

* DE ‘STAATSGREEP’ VAN DE LINKSE PEDO-RECHTERS VAN HET SUPREME COURT TEGEN BOLSONARO IS VOLLEDIG STUK GELOPEN NU DE ‘BOMBSHELL VIDEO’ NIETS NOEMENWAARDIGS TEGEN BOLSONARO OPLEVERDE BEHALVE ’34 SCHELDWOORDEN’. DEZE VIDEO VAN EEN KABINETSVERGADERING WAS DOOR BOLSONARO ZELF VRIJGEGEVEN OMDAT HIJ WIST DAT ER NIETS SCHADELIJKS OP ZOU STAAN. NU EISEN DE PEDO-RECHTERS ZIJN MOBIELE TELEFOONS. BOLSONARO EN ZIJN MILIAIRE STAF HEBBEN GEZEGD DAT ALS DE PEDO-RECHTERS HIERMEE DOORGAAN, ER EEN MILITAIRE STAATSGREEP VOLGT

* NADAT EERDER ‘MR.LOCKDOWN’ NEIL FERGUSON WAS EXPOSED ALS CRIMINELE COVID-HOAXER EN NEUKENDE LOCKDOWN-BREAKER (ALLE ‘WETENSCHAPPELIJKE DATA’ DIE AANLEIDING VORMDEN VOOR DE LOCKDOWN WAREN VERZONNEN) IS HET NU DE NAASTE ADVISEUR/SPINDOCTOR VAN BORIS DOMINIC CUMMING DIE IS EXPOSED: HIJ BRAK MET CORONA-SYMPTOMEN DRIE KEER DE LOCKDOWN. WIJD EN ZIJD WORDT NU ZIJN AFTREDEN GEEIST. DE GELOOFWAARDIGHEID VAN HET BORIS-KABINET IS INMIDDELS DIEP ONDER HET NULPUNT GEDAALD.

Geef een antwoord