BREAKING! NWO PULLS THE TRIGGER! ‘VLUCHTELINGEN’ GAAN OVER TOT HET VERGIFTGEN VAN ONS VOEDSEL IN NAAM VAN ALLAH

DIT HORROR-SCENARIO WAS REEDS VOORSPELD AAN HET BEGIN VAN DEZE MAAND * DUITSLAND IS NATUURLIJK WEER HET EERSTE SLACHTOFFER MAAR OOK NEDERLAND KOMT AAN DE BEURT * GEHEEL CONFORM DE NWO-AGENDA WORDEN EERST DE BABY’S GETARGET * DUITSE MSM CREEEREN MASSA-HYSTERIE ONDER DE BEVOLKING * OUDER BLANKE MAN DOOR DE MSM GEFRAMED ALS ‘DADER’ OM DE AANDACHT WEG TE LEIDEN VAN DE ‘VLUCHTELINGEN’

[wp_ad_camp_1]

De private Amerikaanse veiligheidsdienst Blackops Cyber (BOC) heeft naar eigen zeggen communicatie van ISIS weten te onderscheppen met oproepen aan in Europa woonachtige of verblijvende moslims om de levensmiddelen in supermarkten te vergiftigen, en zo zoveel mogelijk Europanen te vermoorden. BOC wist beslag te leggen op een interne handleiding van ISIS waarin staat beschreven hoe moslims ongezien het voedsel in supermarkten als dodelijk terreurmiddel kunnen inzetten. Mochten binnenkort de eerste slachtoffers vallen, dan zullen politiek en media die zoals gebruikelijk óf negeren, óf bagatelliseren als ‘ongelukken’ of ‘door onbekende medische oorzaak gestorven’. Aldus Xandernieuws op 6 september. Reeds binnen enkele weken wordt dit horror-sceario bewaarheid. De Nederlandse MSM zwijgen nog, maar de Duitse zijn bezig de bevolking op te zwepen tot massa-hysterie. Om de aandacht af te leiden van de ‘vluchtelingen’ wordt een oudere blanke man geframed als de ‘mogelijke dader en afperser’.

Eén reactie op “BREAKING! NWO PULLS THE TRIGGER! ‘VLUCHTELINGEN’ GAAN OVER TOT HET VERGIFTGEN VAN ONS VOEDSEL IN NAAM VAN ALLAH”

  1. Dat is dan een extra en heel goede reden om alleen nog maar voedsel in biologische winkels te kopen, heb nog nooit een moslim(extremist) in zo’n winkel gezien.

Geef een antwoord