web analytics

BREAKING: ‘ONMOGELIJKE’ ROMY-DADER WORDT DRIE MAANDEN GEMARTELD DOOR DE PEDO-PSYCHO’S VAN DE DEMMINK-GOELAG

BESTAAT DE 14-JARIGE VERKRACHTER EN MOORDENAAR WEL ECHT? * NOG NOOIT IN DE GESCHIEDENIS HEEFT EEN JONGEN VAN 14 EEN MEISJE VAN 14 SEKSUEEL MISBRUIKT EN DAARNA VERMOORD * LOGISCG DAT WE NIET MOGEN WETEN HOE DAT ZOU ZIJN GEBEURD * DE PATSY-DADER WORDT NU DRIE MAANDEN CHEMISCH EN PSYCHIATRISCH ‘GEPREPAREERD’ * O WAT ZULLEN JORIS DEMMINK EN ZIJN VRIENDEN EEN GOEDE TIJD HEBBEN!

De 14-jarige jongen uit Ede die verdacht wordt van seksueel misbruik en het om het leven brengen van Romy uit Hoevelaken, wordt psychisch onderzocht. Ook blijft hij negentig dagen langer vastzitten. De raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland heeft hier donderdag een besluit over genomen. De rechtbank vindt dat het nodig is dat de minderjarige verdachte onderzocht wordt door een psycholoog en een psychiater. Hij zal de komende periode in een instelling geobserveerd worden. De jongen heeft beide feiten, het ombrengen en seksueel misbruik, bekend. De jongen en Romy kenden elkaar van school. Romy werd op 2 juni dood gevonden in een sloot in Achterveld. Het meisje is dinsdag in Hoevelaken begraven.

6 reacties op to BREAKING: ‘ONMOGELIJKE’ ROMY-DADER WORDT DRIE MAANDEN GEMARTELD DOOR DE PEDO-PSYCHO’S VAN DE DEMMINK-GOELAG

Reageer