BREAKING: PEDOFIEL KOEN SCHUILING VALT KEIHARD IN ZIJN EIGEN SMERIGE ZWAARD! ONTRUIMING ROB SCHOLTE MUSEUM WAS ONRECHTMATIG!

HISTORY IN THE MAKING: DE RECHTBANK ALKMAAR HEEFT IN DE BODEMPROCEDURE TEGEN DE ONTRUIMING VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM -WAAROP SCHUILING NIET WILDE WACHTEN- VASTGESTELD DAT ROB WEL DEGELIJK EEN HUUROVEREENKOMST HAD EN DAT DE ONTRUIMING DUS ONRECHTMATIG WAS * DIT IS HET EINDE VAN DE CRIMINELE PEDOFIEL KOEN SCHUILING DIE OP WEERZINWEKKENDE WIJZE MISBRUIK MAAKTE VAN ZIJN MACHT UIT WRAAK VOOR HET EXPOSEN VAN ZIJN MISDADEN OP DE SITE VAN ROB * DIT GAAT DE GEMEENTE DEN HELDER MILJOENEN KOSTEN: SCHUILING PERSOONLIJK AANSPRAKELIJK? * DIT OPENT DE WEG NAAR CRIMINELE VERVOLGING VAN SCHUILING * SCHUILING PROBEERDE OOK MICHA TE INTIMIDEREN MET DURE ADVOCATEN

3 Replies to “BREAKING: PEDOFIEL KOEN SCHUILING VALT KEIHARD IN ZIJN EIGEN SMERIGE ZWAARD! ONTRUIMING ROB SCHOLTE MUSEUM WAS ONRECHTMATIG!”

  1. Nee, dombo. De zaak moet worden bekeken door de kantonrechter. Bovendien was de ontruiming gebaseerd op de betalingsachterstanden. Kun je nou echt geen post de waarheid ook maar een kleun stukje benaderen?

  2. Na DIT gezien te hebben vraag ik mij werkelijk af of hij het overschot van zijn dochter onder eigen controle & deskundigheid heeft kunnen/mogen analyseren. Ik had al begrepen dat van haar lichaam niet veel meer over was, maar de hier getoonde wanhoop doet mij toch net iets te naïef/retarded aan! Met zijn ontluisterende ervaringen binnen dit systeem namelijk nog iets van petities durven te verwachten klinkt niet alleen gespeeld verontwaardigd, je zou bijna gaan denken dat er een persoonlijke offer is geplengd in ruil voor de gebruikelijke beloningen binnen dat soort van demonische kringen… BRON

Geef een antwoord