BREAKING: PETER R. DE VRIES STAPT IN DE ZAAK-NOTRE DAME

ALLES WAT WE IN ONZE EERDERE VIDEO AANKONDIGDEN KOMT UIT * MACRON KLAMPT ZICH ALS EEN DRENKELING AAN WRAKHOUT VAST AAN HET DRAMA VAN DE NOTRE DAME ALS GAME CHANGER VOOR DE CRISIS MET DE GILETS * ‘MACRON KONDIGT INTERNATIONALE WEDSTRIJD AAN VOOR ARCHITECTEN’ * ‘MACRON BELOOFT DE KERK IN VIJF JAAR TE HERBOUWEN’ EN ‘MOOIER TE MAKEN DAN HIJ WAS’ * ETC. ETC. ETC…

Peter R. de Vries heeft zo zijn bedenkingen bij giften voor de wederopbouw van de Notre-Dame. Volgens de misdaadverslaggever kan het geld beter naar vluchtelingen. Op Twitter uit Peter zijn ongenoegen. Hij schrijft: “Als men net zo vrijgevig zou zijn voor de hongerende, vluchtende en onderdrukte mens als voor de Notre-Dame zou de wereld er anders uitzien. Dat is ook mijn bezwaar geweest tegen religie: de kerk – het uiterlijk vertoon – is altijd belangrijker geweest dan de mens zelf…”

2 Replies to “BREAKING: PETER R. DE VRIES STAPT IN DE ZAAK-NOTRE DAME”

  1. Het is het werk van mensenhanden boven de mens stellen.
    Dresden (de tondeldoos van de duivel) is wederom een goed voorbeeld: De Frauenkirche daar is met behulp van blauwdrukken en computertechnieken weer opgericht, als om sporen uit te wissen, de menselijke ruïnes worden aan hun lot overgelaten of verder gesloopt.

    Uiteraard duiken dan de gulle gevers in de openbaarheid op, voor de hele wereld te zien….

Geef een antwoord