BREAKING: PIZZAGATE-SPIRIT COOKER EN ‘VRIENDIN’ BEATRIX ABRAMOVIC AANGEVALLEN -TELEGRAAF VERZWIJGT ALLES!

OPNIEUW BEWIJS SAMENSPANNING TELEGRAAF MET PEDO-NETWERKEN (MAAR OOK PAUL JANSEN HEEFT ER ‘GEEN BANDEN MEE’ NET ZOMIN ALS MARCEL GELAUFF) * DE KRANT NOEMT MARINA ABRAMOVIC GEWOON ‘KUNSTENAARES’ TERWIJL ZE DIEP IN DE PIZZAGATE-SHIT ZIT MET HAAR SPIRIT COOKING-AVONDJES MET DE TOP VAN DE DNC

De aanval op Marina Abramovic in Italie geeft opnieuw aan hoezeer de mensheid aan het ontwaken is en in opstand komt tegen de kinderverkrachtende super-elite. Eind vorig jaar kwam deze site met een uitvoerig portret van Abramovic die cruciale van haar leven doorbracht in Amsterdam.

Eén reactie op “BREAKING: PIZZAGATE-SPIRIT COOKER EN ‘VRIENDIN’ BEATRIX ABRAMOVIC AANGEVALLEN -TELEGRAAF VERZWIJGT ALLES!”

  1. Leeft dat pizza-fabeltje nou nog steeds?!?
    Je zou toch denken dat nadat die droeftoeter daar met een automatisch geweer in dat restaurant stond om de kindertjes uit de kelder te redden, om ter plekke te ontdekken dat het restaurant helemaal geen kelder hééft, de storm wel weer over zou moeten zijn en de hele bups goedgelovige plottertjes weer naar het volgende fantasietje getrokken was?

    Hoe werkt dat nou toch in de hoofden van deze ‘waarheidsvinders’? Is er nou echt niemand die daar eens iets over uiteen kan zetten…?

Geef een antwoord