web analytics

BREAKING: POSITIE PEDO-PG EN MEGA-CRIMINEEL HERMAN BOLHAAR NU OFFICIEEL ONHOUDBAAR

NA ONTHULLING OVER BANDEN TUSSEN MARCEL HAENEN EN HERMAN BOLHAAR KOMEN DE ZAKEN IN EEN STROOMVERSNELLING * MICHA WINT VOOR NEDERLAND EN DE RECHTSTAAT OP ALLE FRONTEN; UITEINDELIJK GAAT IEDEREEN VOOR DE BIJL

Na Opstelten en Teeven ruimden de secretaris-generaal, de Nationale Politiechef, de directeur voorlichting en de voorlichter van het persbericht al het veld. In het apparaat is nu de speculatie dat Herman Bolhaar, voorzitter van het College van procureurs-generaal, dit niet kan overleven. Lees hier het hele stuk in NSB Handelsblad. In het filmpje wordt uitgelegd wat er werkelijk speelt.

2 reacties op to BREAKING: POSITIE PEDO-PG EN MEGA-CRIMINEEL HERMAN BOLHAAR NU OFFICIEEL ONHOUDBAAR

  • Sluipschutter  zegt:

    Artikel van NSB Handelsblad gelezen. Het is een ware bloedbad op Justitie. De hoofdrolspeler (die aan jongetjes zat) lijkt uit schootsveld te blijven. Voorlopig dan.

  • De Stoute Revolutionair  zegt:

    Het illegaal verdonkeremanen van processen-verbaal van integere collega’s en rechterlijke dossiers en ga zo maar door. Allemaal in het privé belang van PB/De Oranje massamoordenaars, waarvan BH het verlengstuk is.

    Staatsbelang volgens de ‘mindset’ van een Middeleeuwse psychopathische (100% narcistische) ringeloorder: ‘L’état, c’est moi’.

Reageer