BREAKING! ROGIER HOP ZIT VANMIDDAG BIJ DE POLITIE DIE DELEN VAN ZIJN OPNAMES WISTE VAN DE GH-DEMO IN MAASTRICHT: WHAT’S NEXT?

MICHA HEEFT ROGIER GEADVISEERD EEN ADVOCAAT IN DE ARM TE NEMEN EN AANGIFTE TE DOEN TEGEN DE POLITIE VOOR HET WISSEN VAN DE BEELDEN * DIT KAN CRUCIALE JURISPRUDENTIE OPLEVEREN VOOR HET WERK VAN ‘VRIJE JOURNALISTEN’ OP INTERNET * WAT ROGIER’S ZAAK NOG STERKER MAAKT IS DAT DIT AL DE TWEEDE KEER IS DAT DE POLITIE MAASTRICHT BEELDEN WIST * DE EERSTE KEER GING HET OM DE MOORD DOOR DE POLITIE OP EEN MAN UIT MACEDONIE BIJ DE BRUSSELSE POORT: ZIE VIDEO’S * VOLGENS MARCEL GELAUFF HEEFT ROGIER ZIJN ZAAK AL GEWONNEN WANT ‘POLITIE ZAT FOUT‘ ZELFS BIJ HET AFPAKKEN VAN DE CAMERA, LAAT STAAN BIJ HET WISSEN VAN DE BEELDEN

Was de politie in Maastricht vooringenomen tegen Rogier omdat hij twee jaar geleden een repo maakte over de Mitch Henriquez-style moord op een man uit Macedonie? Ook toen probeerde de politie hun sporen te wissen door beeldmateriaal te wissen van mensen die het afschuwelijke incident vastlegden. Dat zou de zaak die hij op het punt staat om aan te spannen tegen de politie in Maastricht wegens het wissen van beelden helemaal bombshell maken! Wij staan stand by om full time nieuwe media-man Rogier te adviseren. De politie in Maastricht HEEFT EEN ENORM PROBLEEM!

2 Replies to “BREAKING! ROGIER HOP ZIT VANMIDDAG BIJ DE POLITIE DIE DELEN VAN ZIJN OPNAMES WISTE VAN DE GH-DEMO IN MAASTRICHT: WHAT’S NEXT?”

 1. MICHA HEEFT ROGIER GEADVISEERD EEN ADVOCAAT IN DE ARM TE NEMEN EN AANGIFTE TE DOEN TEGEN DE POLITIE VOOR HET WISSEN VAN DE BEELDEN
  ————————
  MK kan (helaas) beter weer les klassieke talen gaan geven, voor zover het PB BV “onderwijs” hem nog zal accepteren??

  Veni, vidi, foetsie…

 2. De oorspronkelijke Oranjes waren in ieder geval massamoordenaars en men wil, berouwloos zoals psychopaten nu eenmaal zijn, op dit verdorven pad door blijven gaan.

  Die Khashoggi moord staat ongeveer model voor wat psychopaten werkelijk willen en hoe goed je met ze polderen kunt……

  Dit wordt natuurlijk helemaal rampzalig in een psychopathocratie zoals het naoorlogse Prins Bernhard BV (in ‘common collusion’ met de USA/GB ‘deep state’ gruwelslachters van Dresden).

Geef een antwoord