BREAKING: TON TYPFOUT OVER JORIS DEMMINK DE BABY-ETER, 2016 VS. 2017

MEDIO 2016 NOEMDE TON TYPFOUT MICHA NOG ‘GELOOFWAARDIG’ MET ZIJN BESCHULDIGIG DAT DEMMINK BABY’S EET * MAAR NU IS HIJ WAT DIT BETREFT EEN ‘DESINFORMANT’ * HOFSTEDE DEMONISEERT OPIEUW DE DOODZIEKE MARCEL VERVLOESEM * DE GROOTSTE EN BEWEZEN COLLABORATEUR EN DESINFORMANT IS HOFSTEDE ZELF MET ZIJN RIOUWSTRAAT 13-WITWASACTIE EN HET WITWASSEN VAN DE DOOD VAN SIETZE PLANTING EN ROB VAN DEN HEUVEL, ALLEMAAL ZONDER ENIG BEWIJS EN ONDERZOEK * MENSEN, WEES GEWAARSCHUWD VOOR DE BEDRIEGER HOFSTEDE!

MORGEN IN ROA 5 MEER OVER DE MISDADIGE VERRADERSROL VAN TON ‘EED VAN TROUW’ HOFSTEDE * BE THERE, 19:00!

[wp_ad_camp_1]

Ton Typfout Hofstede op 1 juni 2016, nota bene in zijn Marcel Vervloesem-demoniseringsstuk waarmee zijn val werd ingeluid: En het gaat nog een stapje verder dan “gewoon” sexueel misbruik. Kan dat? Ja, ze willen de baby’s ook nog eten 15. Alsof het over het eten van kikkerbilletjes gaat worden er recepten uitgewisseld: “Yes, his thighs and butt cheeks would be fantastic for Easter” Zo ziek zit deze pedo-wereld in elkaar 16. En daarmee is Micha Kat aanzienlijk meer geloofwaardig dan onze liegende ministers die alles ontkennen of het zich niet meer kunnen herinneren. Dit soort perversiteiten en parafilieën gebeurt echt. Ton Typfout in zijn meest recente stuk: Maar “jurist” Dales weet het beter en eist excuses. Misschien is dat laatste terecht. Alleen heeft hij dan de verkeerde mensen in beeld. Hij moet dan niet zijn bij de serieuze onderzoekers maar bij de trollensites. De onruststokers. De relschoppers. De revolutionairen. De desinformanten. Zoals een Micha Kat, die door iedereen wordt aangehaald als zijnde “representatief” voor complotdenkers. Wat die al jaren verkondigt over Demmink en door diverse van zijn discipelen nog wordt geloofd ook: “… bewezen dat Demmink een ‘predator’ is. Een pedo-predator. Dat is dus niet gewoon iemand die sex heeft met kinderen, maar iemand die voortdurend jonge kinderen nodig heeft om te overleven. En ook martelt en moord. En ook waarschijnlijk -zoals dat uitgebreid is beschreven de laatste tijd- het bloed drinkt en organen eet van deze kinderen. Omdat deze mensen denken dat ze daarmee jong kunnen blijven.” bron: Micha Kat – Een boodschap aan Ton Hofstede Youtube – 6 juli 2017 In een moeite door ‘rekent’Ton Typfout ook opnieuw af met Marcel Vervloesem en Boudine. Dat roept de vraag of wie Hofstede eigenlijk nog wel steunt behalve de junk Eric Donk en de hysterische ex-radiomaker Myra de W. Zelfs Adele van der Plas en Baybasin zelf nemen nu afstand van de tegen de lamp-gelopen staats-infiltrant die Micha nota bene zwaar heeft bedreigd en jankend naar Joris Demmink rende door te dreigen met ‘aangifte’ toen Micha hem een jaar geleden voor het eerst definitief exposte. Hij eiste toen dat ik bijna 30 artikelen over hem van de site zou verwijderen ‘anders zou hij zelf naar Ierland komen’. Moeten we zo’n hooligan serieus nemen? Ik was destijds zwaar geintimideerd en heb de stukken inderdaad verwijderd. Inmiddels horen we Hofstede niet meer over aangifte doen. Maar hij beschuldigt met zijn track record van intimidatie en dreigen met geweld wel de doodzieke Marcel Vervloesem van chantage: En kom na jaren van suggesties, dreigen en chantage dan eens keer met je bewijs op de proppen!

[wp_ad_camp_1]

Hofstede doet maar wat. Als hij nog ‘vriendjes’ is met Micha is deze ‘geloofwaardig’ als hij Demmink beschuldigt van het opeten van baby’s, maar nadat Micha hem heeft exposed als collaborateur en infiltrant is Micha opeens een ‘desinformant’. Op zijn blog doet hij stoer tegen Demmink en de macht, maar als hij zelf wordt exposed weet hij niet hoe snel hij naar diezelfde macht moet rennen -in dienst van wie hij duidelijk opereert- om hem te ‘redden’ van de waarheid. Feiten spelen voor Hofstede dus alleen een rol tot het moment dat de ’emoties’ het overnemen. Levensgevaarlijk.

Eén reactie op “BREAKING: TON TYPFOUT OVER JORIS DEMMINK DE BABY-ETER, 2016 VS. 2017”

  1. Ton Typefout bakt ze weer bruin: ‘Zowel de Turkse als Nederlandse overheden hebben bevestigd dat Demmink op 20-07-1996 Turkije is ingereisd’

    Klopt niks van, zelfs niet een beetje. Van een dubieus lijstje waarop zelfs concrete data ontbreken (vermelding namen) zijn nooit onderliggende stukken opgedoken en de data kwamen niet overeen met de agenda van Demmink. Dit is ongeveer de belangrijkste conclusie van het onderzoek van het OM.

Geef een antwoord