BREAKING: TOTALE PANIEK BIJ NWO DOOR MASSAAL ONTWAKEN IN DE VS; MEERDERHEID NU OVERTUIGD VAN DE DEEP STATE

EEN DAG VOOR DE NEDERLANDSE FAKE-VERKIEZINGEN WAAR ALEXANDER PENTHOUSE EN MARK ‘GEEN HOMO, GEEN HETERO, GEEN PEDO’ RUTTE OPNIEUW ZULLEN ‘SCHITTEREN’ WORDT HET EENS TE MEER DUIDELIJK: HET IS OVER EN UIT MET DE BILDERBERG-‘DEMOCRATIEEN’ VAN DE WESTERSE WERELD WAARIN EEN KINDERVERKRACHTENDE ELITE HET VOLK BESTEELT EN BEDRIEGT * LEES HET HELE VERHAAL OP INFOWARS

Eén reactie op “BREAKING: TOTALE PANIEK BIJ NWO DOOR MASSAAL ONTWAKEN IN DE VS; MEERDERHEID NU OVERTUIGD VAN DE DEEP STATE”

  1. Het Bilderberg geboefte gaat langzaam maar zeker down, we wisten het jaren geleden al. De EU brokkelt af, de petro-Dollar kan alleen nog maar door het voeren van economische aanvalsoorlogen (de zogenaamde “vredesmissies”) overeind worden gehouden en de cavia’s van de puissant rijken zijn aan de champagne. Het spel is uit, in 2008 (bankencrisis) was het spel eigenlijk al uit en we rotzooien nog even door op geleende tijd. Maar in feite is het al gebeurd: alle “vrije en democratische” westerse landen zijn op de flacon. De staatsschulden zijn immers zo hoog opgelopen dat ze nooit meer kunnen worden terugbetaald.

Geef een antwoord