BREAKING UPDATES UK: DIT WEEKEND WORDT EEN SLACHTVELD VERWACHT IN DE ‘WAR ON THE STATUES’; EEN LISTING VAN DE NIET TE BEVATTEN PUINHOPEN VAN BORIS -HET KOMT HIER NOOIT MEER GOED

TIEN CRISES DIE HET UK COMPLEET KOPJE ONDER DOEN GAAN: ER IS GEEN GOD MEER DIE DE QUEEN (EN PEDOPRINS ANDREW) NU NOG KUNNEN ‘SAVEN’ * ALLEEN EEN MILITAIRE STAATSGREEP LIJKT HET UK NOG TE KUNNEN REDDEN

1. THE WAR ON STATUES. Scouts en soccer-fans hebben verklaard de vernietiging van ‘racistische’ standbeelden door Antifa/BLM niet langer te accepteren en dit weekeind de confrontatie aan te gaan. De politie lijkt hier geen rol van betekenis te kunnen/willen spelen. Alleen inzet van het leger lijkt een herhaling van de London Riots in 2011 te kunnen voorkomen. Toen vielen er 5 doden en 205 gewonden (189 police officers). The Sun zojuist: FAR-RIGHT extremists and football hooligans are planning to counter Black Lives Matter protests and protect monuments this weekend in what police fear is a “perfect storm”. Police officers with full riot gear will be on standby “kitted up and ready to go” amid fears of potential clashes.

2. NOT BACK TO SCHOOL. Er heerst totale chaos en wanhoop in het UK over de heropening van de scholen. Sinds ons vorige bericht hierover is de situatie alleen maar erger geworden. Boris ‘heeft nu goede hoop’ op een min of meer ‘normalisatie’ in september. Een verwoestende rol wordt gespeeld door de compleet incompetente, megalomane en corrupte minister van onderwijs Gavin Williamson. Zolang de scholen niet gewoon open gaan, kan de economie nauwelijks opstarten omdat ouders geen mogelijkheden hebben voor kinderopvang.

3. FORCED QUARANTAINE FOR VISITORS. Maandag trad een nieuw ‘super-plan’ van Boris in werking: iedereen die vanuit een ander land het UK binnenkomt moet verplicht twee weken in quarantaine. Dit krankzinnige beleid is niet alleen logistiek onuitvoerbaar, maar ook verwoestend voor de economie. Vele luchtvaartmaatschappijen hebben reeds gedreigd met rechtzaken. Hierop is Boris gaan zwalken en ‘reparatie-plannen’ gaan lanceren wat de chaos alleen maar weer nog groter maakt.

4. TEST AND TRACE. Het voornaamste ‘wapen’ van Boris tegen het ‘killer virus’ zijn de duizenden Gestapo-tracers die besmette personen moeten opsporen en uitvragen over de personen met wie zij in contact zijn geweest, al dan niet met behulp van ‘apps’. Het wordt nu al voorspelbaar (en we zijn pas bij nummer 4): niets werkt, niemand werkt mee, chaos alom en geen enkel uitzicht op verbetering. Volgens recente berichten was slechts 25% van alle ‘getracete’ geinfecteerden bereid namen op te geven van mensen met wie zij in close contact zijn geweest -en dan is er geen enkele garantie of deze namen juist zijn.

5. ECONOMIC COLLAPSE. Boris heeft er honderden miljarden tegenaan gegooid om iedereen die zijn baan verloor als gevolg van de lockdown te compenseren. Maar deze programma’s lopen dit najaar af en niemand die weet wat er dan moet gebeuren. De regering is gespleten tussen de ‘economen’ die de economie asap willen heropenen om de schade zo veel mogelijk te beperken, en de ‘lockdown-fetisjisten’ die nog steeds denken dat iedereen dood gaat.

6. TOTAL COLLAPSE PUBLIC TRUST. Het is onmogelijk nog vertrouwen te hebben in Boris. Zijn Corona-beleid wordt vooral gekenmerkt door incompetentie en corruptie van de ‘Jaap van Dissels’ en ‘Ab Osterhausen’. Maar net als in Nederland blijkt het om een of andere reden niet mogelijk van deze mensen af te komen.

7. HUAWEI AND CHINA. Het kan bijna niet anders of Boris wordt gechanteerd door de Chinezen want zijn krankzinnige weigering te breken met Huawei dreigt het land nu compleet te slopen. De VS zijn inmiddels zo wanhopig dat ze hebben aangeboden het complete 5G-netwerk in het UK over te nemen (samen met de kerncentrales die ook vol zitten met Chinese chips). Maar de problemen van Boris op dit punt liggen niet alleen in zijn relatie met Trump: ook binnen zijn eigen partij dreigt een opstand van mensen die willen breken met Huawei en een hardere lijn voorstaan tegen China.

8. WAR WITH DONALD TRUMP. In juni vorig jaar zei Boris dat Trump beschikte over ‘vele goede kwaliteiten’. Gisteren werd hem tijdens het vragenuurtje gevraagd of hij dat nog steeds vindt. Hij weigerde die vraag bevestigend te beantwoorden. Duidelijker kan het niet worden: het is oorlog tussen Boris en Trump (zie ook 7). De VS hebben inmiddels de aanval ingezet op Prins Andrew in verband het het onderzoek naar het Epstein-pedo-netwerk en zo de relatie verder op scherp gezet. Er zijn speculaties dat Trump de aanval op Andrew heeft ingezet om leverage te creeren voor de uitlevering van Julian Assange.

9. BREXIT IMPASSE. Een no deal-Brexit komt met het uur dichterbij. Dit betekent oorlog met de EU -naast dus de oorlog met Trump. Niemand ziet nog een mogelijkheid hoe het goed kan komen tussen Boris en de EU. De Engelse Navy heeft reeds een aantal nieuwe schepen in gebruik genomen die kunnen worden ingezet om vissersboten van de EU (dus ook van Nederland) te kunnen aanvallen als ze gaan vissen in Engelse wateren.

10. SECOND WAVE COVID. Nergens wordt de komende ‘super-dodelijke’ tweede golf harder gepushed dan in het UK. Over wat er dan met Boris gaat gebeuren -daar durft niemand hier over na te denken.

Geef een antwoord