web analytics

BREAKING! WANHOOP MSM IS NU COMPLEET! DE ONLINE-LEUGEN ‘KIOSK’ BLENDLE (PURE ZWENDLE) GAAT IN ZEE MET…. DE PEDO-POSTCODE LOTERIJ!

NADAT DE STERVENDE MSM DE ‘DIGITALE LEUGEN-KIOSK’ VAN DE PP-ELITE BLENDLE JAREN HEBBEN GEHYPT IS DE ONDERGANG NU DAAR * VILLAMEDIA: ‘BLENDLE BUTTON VERDWIJNT’ * BLENDLE (FOTO: OPRICHTER ALEXANDER KLOPPING) NEEMT EEN GIFPIL AAN VAN 4 MILJOEN VAN.. DE PIZZAGATE-POSTCODE LOTERIJ VAN HILLARY CLINTON!

Het aangekondigde verdwijnen van de Blendle Button – een betaalknop waarmee media toegang tot artikelen kunnen verkopen op hun eigen site – betekent waarschijnlijk geen al te grote klap voor Reporters Online. Hoewel het platform zijn leden sinds 2016 artikelen laat verkopen met een Blendle-plugin, wordt er al hard gewerkt aan een alternatief. Dat alternatief is klaar voordat Blendle de stekker uit zijn knop trekt. Dat bevestigt Reporters Online-oprichter Jan-Jaap Heij desgevraagd aan Villamedia. Alleen maar rampen-nieuws van Blendle dat door ons reeds jaren geleden is ontmaskerd als 100% Zwendle. Maar nu heeft de ‘on line kiosk’ -waarvan het business-model is het propaganda-gif van de ‘dode bomen’ in een nieuw ‘modern jasje’ door de strotten te duwen van de jeugd van Nederland- echt criminele kanten gekregen! De nieuwe kapitaalinjectie komt van Novamedia en de Deense ondernemer Morten Strunge, maakt Blendle-oprichter Alexander Klöpping bekend in een blogpost. Novamedia is het bedrijf achter de Postcode Loterij en Bookspot, een online boekwinkel. In your face. Erger kan niet. De Postcode Loterij is -net als de Staatsloterij- pure mafia en een tool in handen van de pedofielen. Hiermee is het doek voor Blendle gevallen. Komt alles toch nog goed met de media in Nederland! En o ja: nog even over Reporters Online-oprichter Jan-Jaap Heij. Lees hier en hier wat we over deze oplichter schreven, reeds jaren en jaren geleden.

2 reacties op to BREAKING! WANHOOP MSM IS NU COMPLEET! DE ONLINE-LEUGEN ‘KIOSK’ BLENDLE (PURE ZWENDLE) GAAT IN ZEE MET…. DE PEDO-POSTCODE LOTERIJ!

Reageer