BREAKING: WESTENBERG-MAFIA ZIT ACHTER MICHA’S SOCIALE MEDIA AAN: DAT IS WEER EEN MILJOEN ERBIJ

EEN WEEK NA DE VERWOESTENDE OVERWINNING VAN MICHA OP DE WESTENBERG/DEMMINK/PEDO-MAFIA PROBEREN ZE MICHA OPNIEUW MONDDOOD TE MAKEN * WESTENBERG-VIDEO VERWIJDERD VAN OBSCUUR YOUTUBE-KANAAL WAARVAN MICHA HET BESTAAN NIET EENS MEER KENDE * HOE HARD GAAT DIT SPEL GESPEELD WORDEN? * STUURT WESTENBERG NU DE SQUADS NAAR BELFAST? * DE VIDEO IS GEWOON TE ZIEN OP VK

2 Replies to “BREAKING: WESTENBERG-MAFIA ZIT ACHTER MICHA’S SOCIALE MEDIA AAN: DAT IS WEER EEN MILJOEN ERBIJ”

  1. Weer een miljoen erbij? Dat gaat dan echt feest worden voor Yehudi, die is nog nooit zo makkelijk aan z’n geld gekomen. En daarnaast geldt: wie eist, bewijst. U heeft uiteraard geen enkel bewijs dat Westenberg achter deze verwijdering zit. Het zijn weer uitspraken waarvan iedereen, uzelf incluis, weet dat ze volkomen hol zijn.

    Ik voorspel dat uw nieuwe Youtubekanaal het ook niet lang gaat volhouden. Ten eerste omdat u al bij Youtube onder een vergrootglas ligt en ten tweede omdat u ongetwijfeld weer op de oude tour verder gaat met het schenden van hun algemene voorwaarden. U heeft namelijk niet het vermogen om iets te leren van uw fouten, aangezien u al jarenlang in dezelfde caroussel rondjes draait.

Geef een antwoord