BREAKING: ZO REAGEERT PELS RIJCKEN ALS MICHA ZE VRAAGT HOEVEEL ZE BETALEN AAN RECHTER ZUURMOND

DE SCAM, DE FRAUDE EN DE WAANZIN ROND DE MICHA-CLAIM IS NU DOOR NIEMAND MEER TE BEGRIJPEN EN TE BEVATTEN * RECHTER DIE MOET BESLISSEN OVER VOORSCHOT BETAALD DOOR HET KANTOOR DAT WESTENBERG EN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK BIJSTAAT EN ALS WORDT GEVRAAGD OM HOEVEEL HET GAAT IS DIT DE REACTIE 09 Jul 2018 09:55 Outgoing * OOK WESTENBERG LIET ZICH BETALEN DOOR GROTE ADVOCATENKANTOREN ZOALS HOUTHOFF BURUMA

6 Replies to “BREAKING: ZO REAGEERT PELS RIJCKEN ALS MICHA ZE VRAAGT HOEVEEL ZE BETALEN AAN RECHTER ZUURMOND”

  1. “Daar doen we geen mededelingen over”, hangt i.c. n.a.w. samen met de wederwillige kwaadwillendheid van ANTI-socialen/psychopaten (aan de top daar) en het kenmerkende:

    ‘You can’t (REALLY) argue or bargain with psychopaths’ (veelal in onder goed klinkend eindeloos gezwam/’just semantics’ verholen essentie)

  2. Het valt ondertussen wel op aan diverse onafhankelijke partijen, dat bepaalde rechters zoals de beruchte H.A.A.G. Vermeulen van de Centrale Raad van Beroep bijv. in de zaak Spijkers, de kroketten slechts uit hun oren nemen als de (Prins Berhard BV) “Landsadvocaat” spreekt, om ze er vervolgens weer in te stoppen.

    Het type rechter doet wat aan een gemaskeerde ‘adapted compensated’ versie van Roland Freisler denken………

  3. Kortom: een heel vriendelijke reactie waarin je beleefd te woord wordt gestaan. Men is in geen enkel opzicht verplicht jou enige informatie te verstrekken over dit soort zaken dus dat doet men ook wijselijk niet. Je zou hoe dan ook een negatief verhaal publiceren, ook als je wel van een bedrag/geschenk had geweten en men weet dat donders goed. Iedereen is bij voorbaat weer corrupt, levensgevaarlijk, in dienst van Demmink enzovoorts. Same old story. Geen bedrijf dat daar actief aan mee werkt natuurlijk. Maar goed, je hebt weer wat om je site mee te vullen, toch?

    Als jij wordt gevraagd naar hoeveel giften je stichting maandelijks krijgt, zwijg je ook. Over corrupt gesproken…

Geef een antwoord