CASSATIE IN STRAFZAAK MARCEL GELAUFF DEZE WEEK NAAR DE HOGE RAAD

DE CRIMINELE EN KRANKZINNIG CORRUPTE HOGE RAAD HEEFT NOG GEEN ENKELE ZAAK VAN MICHA WILLEN BEHANDELEN: DE ZAAK-BART MOS WERD ZONDER DE STUKKEN TE OPENEN DOOR HET TOILET GESPOELD EN VAN DE CASSATIE IN DE ‘GROTE STRAFZAAK’ (DE ZAAK-‘ABBINK’) IS NIETS MEER VERNOMEN * HOE ZOU HET DE CASSATIE-GELAUFF VERGAAN?

HET OM SPEELDE IN DE ZAAK-GELAUFF OPNIEUW EEN CRIMINELE ROL DOOR MICHA DE TOEGANG TOT DE ZITTING TE ONTZEGGEN OMDAT ZE GEEN TEGENSPEL WILDEN * OVER EEN PAAR WEKEN KOMT HET RAPPORT-FOKKENS UIT OVER DE CRMININALITEIT BINNEN HET OM DIE DE ENE NA DE ANDERE TOPMAN DE KOP KOST

De leden van de Hoge Raad durven de stukken van Micha niet eens aan te raken, laat staan ernaar te kijken of ze te lezen! Te giftig. Neem nou de zaak-Gelauff die ze begin volgende week in de brievenbus krijgen. Daar gaat het om deze cruciale rechtsvraag: mag een verdachte worden berecht in zijn afwezigheid terwijl hij zelf wel uitdrukkelijk de wens heeft op zijn zitting aanwezig te zijn? Natuurlijk niet zal elke eerste-dags rechtenstudent roepen: “Het recht op het bijwonen van je eigen proces, dat is zo’n beetje het meest fundamentele grondrecht dat er bestaat!” Ja, klopt, maar niet in het geval van Micha Kat. Want die heeft elite-pedofielen exposed en ja, dan vervallen al je rechten! In het onderhavige geval had Micha om een vrijgeleide gevraagd aan het OM, maar die werd geweigerd, uiteraard zonder motivering. Wat dit helemaal schandalig en krankzinnig maakt is dat het OM zelf procespartij is en de tegenstander van Micha! Het OM had dus ook nog eens een direct eigenbelang de vrijgeleide te weigeren -dit dus nog los van de flagrante schending van genoemd grondrecht! De zitting had dus nooit mogen plaatsvinden onder deze omstandigheden. Naast het OM is ook het Hof in de fout gegaan, want die hadden zelf zich op de hoogte moeten stellen van de feiten en omstandigheden rond de afwezigheid van de verdachte. Dat hebben ze ofwel niet gedaan of, als ze wel op de hoogte waren van het afwijzen van de vrijgeleide, hadden ze de zaak moeten aanhouden en van het OM moeten eisen verdachte op de zitting toe te laten. We weten niet precies meer hoe het is gegaan wat de PV’s zijn ‘verdwenen’ of vernietigd of gewoon nooit opgemaakt -alles kan in Nederland. En bedenk wel mensen: dit gebeurt allemaal om de corrupte Marcel Gelauff te beschermen! We houden u op de hoogte!

PS: Er zijn mensen die zeggen: ‘Micha had gewoon moeten/kunnen komen en had niet moeten zeiken over dat DNA! Elke crimineel moet zijn DNA afstaan en Micha dus ook! Dan had hij gewoon op de zitting kunnen zijn!’. Hierover het volgende:

1. We hebben niet geeist dat het OM zou afzien van de DNA-afname, maar louter om een vrijgeleide voor de zitting. Die staat compleet los van andere zaken rond Micha. Het is Micha’s volste recht die zaak bij te wonen zonder te worden geconfronteerd met de rechtsgevolgen vanuit andere zaken. Anders zou het zijn als Micha ‘gewoon’ de grens over zou wandelen om een patatje oorlog te kunnen eten.

2. De DNA-afname is totaal onnodig en zelfs ‘vexatoir’ gezien het type delict waar Micha voor wordt vervolgd en dat juist altijd met naam en toenaam wordt gepleegd!

3. Van duizenden criminelen waaronder moordenaars en verkrachters neemt het OM niet de moeite het DNA af te nemen, maar het DNA van Micha is zo’n beetje een kwestie van leven of dood voor het OM!

4. Vervolg op 3: dat het OM het DNA van Micha wil hebben tegen elke prijs -en dus zelfs bereid is daarvoor de wet te overtreden- kan maar een ding betekenen: ze gaan het gebruiken om Micha te vervolgen voor een moord die hij niet heeft gepleegd (publicitair ‘begeleid’ door Gelauff) om zo definitief met hem te kunnen afrekenen.

5. Samenvattend: als ik dus op de zitting was verschenen, had ik daarmee mijn eigen doodvonnis getekend! Net zo’n grondrecht als het mogen bijwonen van je eigen proces is dat je niet zelf hoeft mee te werken aan je eigen veroordeling! You have the right to remain silent weet je wel?

Eén reactie op “CASSATIE IN STRAFZAAK MARCEL GELAUFF DEZE WEEK NAAR DE HOGE RAAD”

  1. Je kwaakt weer naar dat je verstand hebt! Niemand heeft jou ooit belemmerd om je eigen proces te bezoeken. Maar het is jouw eigen keuze om Nederland niet binnen te gaan. Je kan van justitie moeilijk verwachten dat ze Nederlandse rechtszaken in het buitenland gaan behandelen, dus voor jou is het óf hier, óf niet. En jij kiest zélf voor dat tweede, en zo is er niemand die jouw aanwezigheid belemmerd behalve jijzelf.

    Maar, zoals het altijd met de gekkies van jouw kaliber is gesteld; het ligt altijd aan iets of iemand anders, en nooit aan jezelf. Maar zolang je dat niet blijft inzien blijf jij voor altijd de deerniswekkende mislukking die jij feitelijk bent omdat jij de oplossing, net als de oorzaak, ten onrechte buiten jouzelf zoekt.

Geef een antwoord