CHRIS KLOMP EN DE ZAAK-WESTENBERG: DE TOTALE ONTMASKERING VAN EEN PEDO-JOURNALIST

EXTRA EN HORROR: KIJK HIER EENS HOE DE NVJ EN VILLAMEDIA VOLLEDIG MEEGAAN MET DE FAKE NEWS-TERREUR VAN DE EU WAT IN WERKELIJKHEID EEN GROTE SMERIGE POLITIEKE SCAM IS!

CHRIS KLOMP HOUDT ZICH AL DAGEN ONBEREIKBAAR EN VLUCHT WEG ALS EEN JANKENDE JAKHALS VOOR DE WAARHEID EN DE FEITEN: HIJ MAG NIET BERICHTEN OVER MICHA’S ECLATANTE OVERWINNING IN DE ZAAK-WESTENBERG VAN ZIJN PEDO-OPDRACHTGEVERS * DEZE OVERWINNING SCHIET HET COMPLETE VERHAAL VAN KLOMP OVER DE ‘CRIMINELE COMPLOTDENKER KAT’ VOLLEDIG AAN DUIGEN EN DAAROM ZEGT KLOMP GEWOON: HET BESTAAT NIET! HET IS ALLEMAAL GROTE ONZIN! 23 Jan 2018 12:08 Outgoing

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “CHRIS KLOMP EN DE ZAAK-WESTENBERG: DE TOTALE ONTMASKERING VAN EEN PEDO-JOURNALIST”

 1. Er zijn mensen die beweren dat de (voormalig) rechtbankjournalisten bij de rechtbank in Groningen, Chris Klomp en Mick van Wely, weten dat de HIV-rechtszaak nooit in Noord-Nederland gehouden had mogen worden omdat medewerkers (zowel daders als slachtoffers) van de rechtbank Noord-Nederland directe collega’s zijn van rechters die hebben geoordeeld.

  https://deverdachtedoodvanjantjewiersma.wordpress.com/2014/01/09/de-groningse-hiv-zaak/

 2. Micha beseft dat die het tussenvonnis over die smaadclaim in het beste geval een vogel in de lucht is en de kans groot dat er geen stuiver uitkomt.
  Dat verklaart de hysterie jegens Chris klomp die dat niet alleen haarfijn doorheeft maart ook nog helder opschrijft.

  Weerzinwekkend is wel de poging van Micha om deze vogel in de lucht te verzilveren door onnozelen te verleiden in te tekenen op de Micha-claim. Pure diefstal van een criminele leugenaar.

  Triest.

  1. Ach, die diefstal zal uiteindelijk ook wel meevallen. Ten eerste hebben de volgelingen van Micha dermate beperkte verstandelijke vermogens dat ze niet in staat zullen zijn om veel financiële middelen te vergaren die ze kunnen doorsluizen naar Micha, maar bovendien WILLEN die mensen juist graag voorgelogen worden.

   Uiteindelijk hebben voor ide eerste michaclaim maar 10 mensen ingetekend, waarvan de hoogste voor 200 euro. Die schade is dan totaal hooguit 2000 euro, dus dat rommelen die steuntrekkers nog wel bij elkaar.

Geef een antwoord