CHRIS KLOMP LEVERT BEWIJS VOOR DE SCHULD VAN KOEN SCHUILING AAN KINDERMISBRUIK

HET IS STEEDS HETZELFDE LIEDJE: DE PEDOFIELEN VERRADEN ZICHZELF DOOR HUN ANGST EN HUN KWADE GEWETEN * EERDER SCHAKELDE SCHUILING EEN PEPERDUUR ADVOCATENKANTOOR IN OM MICHA TE BEDREIGEN MET HEL EN VERDOEMENIS ALS HIJ GEEN 5 STUKKEN VAN DEZE SITE VERWIJDERDE -EN DEED VERVOLGENS NIETS WANT SCHULDIG! * IDEM MET EX-RECHTER WESTENBERG DIE ZICHZELF OOK OPKNOOPTE AAN ZIJN EIGEN KWADE GEWETEN

8 Replies to “CHRIS KLOMP LEVERT BEWIJS VOOR DE SCHULD VAN KOEN SCHUILING AAN KINDERMISBRUIK”

  1. Ook wel een grappige argumentatie. Wie in het verweer komt is schuldig. Eens even kijken waar Kat tegen in het verweer komt: de NWO, satanisme en kindermisbruik. Vult u het zelf maar in…

  2. Weer die Klomp. Die gast zit wel onder je huid, is het niet? Waar komt die obsessie vandaan? Is het jaloezie dat hij wel een succesvolle journalist is?

  3. Horeca Den Helder is gewoon een of andere anoniem mallotenaccount dat de horeca van Den Helder helemaal niet vertegenwoordigt. Een beetje officiële club heeft een website en niet een Facebook account dat uit de lucht is gehaald.

  4. Dat ‘Horeca Den Helder’ account heeft z’n laatste tweet in 2014 gedaan, en linkt alleen maar naar een niet-bestaande facebook groep. Uit oudere tweets uit 2013 kun je zien dat het hier gewoon om een individu gaat uit het kringetje van Scholte, die verder geen enkele reikwijdte heeft binnen de Helderse horeca.En het levert dan dus ook geen views, likes, of feedback op.
    Kortom: het gaat weer over helemaal niks. Wat je Klomp kan verwijten is dat ie niet eerst even de background van dat slapende twitter-account heeft gecheckt voordat ie er energie in ging steken.

Geef een antwoord