CHRIS KLOMP NOEMT ME NU NIET MEER DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’

NU DE LEZERS AANHOUDEND BLIJVEN WEGRENNEN VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE MSM -MET ALS ‘LEIDER’ CHRIS KLOMP- GAAT DIE LAATSTE STEEDS HARDER EN WANHOPIGER OM ZICH HEEN SCHOPPEN * MICHA IS NU NIET MEER DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’ EN OOK VAN DE ZAAK-WESTENBERG HEEFT KLOMP NOG NOOIT GEHOORD

DIT IS GESCHREVEN DOOR EEN INFILTRANT DIE WERKT IN OPDRACHT VAN PEDOFIELEN EN KINDERVERKRACHTERS * KLOMP LAAT ONVERMELD DAT DE ‘MEERDERE WAARSCHUWINGEN VOOR LASTERFILMPJES’ DOOR HEMZELF ZIJN GEDAAN EN BEDRIJFT DAARMEE MISDADIGE ‘JOURNALISTIEK’

Micha Kat
Social mediabedrijven treden tegenwoordig vaker op. Zo kreeg de in Nederland voor onder meer laster , doodsbedreigingen en valse bommeldingen veroordeelde complotdenker Micha Kat een permanente ban van YouTube na meerdere waarschuwingen voor lasterfilmpjes. Kat mag YouTube niet meer gebruiken en zijn honderden filmpjes zijn offline gehaald.

Eerder werd al een website van Kat compleet op zwart gezet na bizarre en onware artikelen. Kat is in Nederland in hoger beroep onder meer veroordeeld tot een celstraf van vijf maanden, maar is op de vlucht geslagen voor het Openbaar Ministerie en schuldeisers. Hij slijt zijn dagen nu in goedkope hostels in Ierland, naar eigen zeggen met geld van zijn ouders, en vindt zijn inspiratie vooral bij zijn idool Alex Jones.

Eén reactie op “CHRIS KLOMP NOEMT ME NU NIET MEER DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’”

  1. En wederom ontbreekt bewijs.

    Overigens, de papieren media krijgen inderdaad minder leden (onterecht naar mijn mening, ze schrijver uitgebreider en over meer onderwerpen) terwijl websites juist méér krijgen. Heb ik de indruk, want bewijzen kan ik het niet.

Geef een antwoord