CHRIS KLOMP REAGEERDE NIET OP ROA-UITNODIGING (NET ALS TON TYPFOUT) MAAR LAAT WEL UITGEBREID VAN ZICH HOREN!

WIM DANKBAAR REAGEERDE WEL OP ONZE UITNODIGING EN DAARAAN KUN JE ZIEN DAT HIJ GEEN STAATS-INFILTRANT IS ZOALS CHRIS KLOMP EN TON ‘TYPFOUT’ HOFSTEDE

[wp_ad_camp_1]

Hieronder de eerste ‘verdedigings-video’ van Chris Klomp vanuit zijn eigen YouTube-kanaal. Wij zouden nu natuurlijk ook allerlei klachten kunnen indienen zoals Klomp voortdurend doet, maar zo zitten wij niet in elkaar. Wij vinden dat iedereen zijn mening moet kunnen geven binnen de grenzen van de wet, ook Chris Klomp.

3 Replies to “CHRIS KLOMP REAGEERDE NIET OP ROA-UITNODIGING (NET ALS TON TYPFOUT) MAAR LAAT WEL UITGEBREID VAN ZICH HOREN!”

  1. Chris Klomp had niet zo lang geleden nog in zijn CV op Linked In staan, Beroep Woordenaar. Vond hij zeker stoer tussen al die Bilderberg shit op zijn CV. Aangezien woordenaar niet een echt bestaand Nederlands woord is. Wat bedoelt Klomp dan. Heel simpel. Een woordenaar is iemand die andere mensen kapot probeert te maken met woorden. Met andere woorden hij is een Hitman van de staat, een staats trol die andere mensen probeert uit te schakelen door middel van. Vul zelf maar in. Hoe dom kun je zijn door dit te schrijven op je CV als staats trol. Wat een mongool en totaal ongeschikt als staats trol.

  2. Chris Klomp slaagt er wel in met een paar beelden van Micha hem totaal voor lul te zetten.

    De reden is dat Chris Klomp slim is en Micha dom.

    1. Zowel Twitter, Blendle en de dode boom media zijn stervende. Wie gaat hier aan het langste eind trekken denk je.Overal waar Klomp werkt gaat het slecht en de reden waarom het slecht gaat is de propaganda van hoernalisten zoals Klomp. De mensen zijn het zat en dat kun je zien aan hun inkomsten. Het enigste wat Klomp doet is meer naamsbekendheid creeren voor Micha.

Geef een antwoord