web analytics

CHRIS KLOMP UPDATE: HIJ IS EENS TE MEER ONTMASKERD ALS EEN SMERIGE, LAFFE, CRIMINELE EN INCOMPETENTE BEDRIEGER. WANNEER ONTSLAAT HET AD HEM?

BENADER HOOFDREDACTEUR HANS NIJENHUIS VAN HET AD MET HET VERZOEK DE JODENJAGER KLOMP SUBIET TE ONTSLAAN

LEES DE UPDATE BIJ HET ARTIKEL VAN VANDAAG OP NIBURU:CO * KLOMP VERNIETIGDE EERDER MICHA’S YOUTUBE-KANAAL EN DEED TWEE KEER VALSE AANGIFTE TEGEN MICHA * NU WIL HIJ DAT MICHA WORDT GEARRESTEERD MET EEN EUROPEES ARRESTATIE BEVEL * GAAT KLOMP MICHA VERMOORDEN VIA ZIJN GLADIO- EN DEFENSIE-CONTACTEN? * STUURT KLOMP EEN DRONE OM MICHA AF? * OOK BEDREIGDE EN INTIMIDEERDE KLOMP MICHA’s VOORMALIGE ADVOCAAT THIJS STAPEL * MICHA ZAL ZIJN NIEUWE ADVOCAAT OPDRACHT GEVEN KLOMP TE DAGVAARDEN

6 reacties op to CHRIS KLOMP UPDATE: HIJ IS EENS TE MEER ONTMASKERD ALS EEN SMERIGE, LAFFE, CRIMINELE EN INCOMPETENTE BEDRIEGER. WANNEER ONTSLAAT HET AD HEM?

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  BENADER HOOFDREDACTEUR HANS NIJENHUIS VAN HET AD MET HET VERZOEK DE JODENJAGER KLOMP SUBIET TE ONTSLAAN

 • Mafkees T.  zegt:

  U weet het allemaal weer mooi te fantaseren.

 • Barend  zegt:

  “MICHA ZAL ZIJN NIEUWE ADVOCAAT OPDRACHT GEVEN KLOMP TE DAGVAARDEN”

  Prima plan! Een betere vuurdoop kan je nieuwe advocaat zich niet wensen. Eens kijken hoe ver ie bukt terwijl Micha ‘m van achter coacht. Bijkomend voordeel: als ie je aangifte (aangifte van wát?) de deur uit doet, dan zal ie niet lang anoniem blijven. 😉

  Bring it on! Drink er nog maar een Guinness op.

 • Poes Mis  zegt:

  MICHA ZAL ZIJN NIEUWE ADVOCAAT OPDRACHT GEVEN KLOMP TE DAGVAARDEN.

  Hilarisch!

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Het AD staat volledig onder controle van PB BV. Lui met dezelfde naargeestige mindset trekken daar aan de touwtjes.

  Er komt m.n. geen bericht door, dat het “koningshuis” in het daglicht stelt of ooit zou kunnen gaan stellen, waar het thuishoort: het kwade daglicht.

Reageer