COMPLETE MELTDOWN MINKLAS GRAPPERHAUS -EN VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT

WAT ER IN NEDERLAND GEBEURT IS EEN PERFECTE SPIEGEL VAN DE COLLAPSE VAN DE RECHTSTAAT IN DE VS: WODC NET ZO GEPOLITISEERD ALS FBI EN CIA * OOK DE POLITIE IS TEGENWOORDIG EEN POLITIEKE GESTAPO DIE FUNCTIONEERT ALS HET PRIVE-LEGER VAN DE PEDOFIELEN * IN DE VS WEIGERT DE POLITIE EEN LIJST VRIJ TE GEVEN VAN HOLLYWOOD-PEDOFIELEN VAN ACTEUR COREY FELDMAN

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “COMPLETE MELTDOWN MINKLAS GRAPPERHAUS -EN VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT”

 1. Hier zien we zo’n BRD (goed vergelijkbaar met dergelijke, de goegemeente kennelijk overtuigende, “waarheidsvinding” in PB BV) externe waarheidscommissie (met uitgezochte, door de goegemeente niet als zodanig herkend, narcistische/psychopathische professoren) aan het werk aangaande gruwelijk en haast onvoorstelbaar kolossaal oorlogsMISDRIJF/psychopathische ijskoude gruwelmoordpartij/massaslachting/openlucht crematorium Dresden, die voor de goedgelovige goegemeente dan wel heel wetenschappelijk en doorwrocht werk lijkt af te leveren, maar die bij iets nadere beschouwing en controle door deze “HomoKritikus”, die overigens mogelijk zgn. ‘controlled opposition’ is, omdat hij bij al zijn kritiek op de wetenschappelijkheid van het rapport(waarbij bijv. de aantallen zware bommenwerpers en de door deze bommenwerpers afgeworpen -monsterlijke- bommenlast evident niet klopt: men laat bij zulke missies o.a. geen laadvermogen voor 80% onbenut) overkoepelend beweert, dat dit soort zeer grove militaire misdragingen destijds niet als oorlogsmisdrijf werden beschouwd, maar dat we dus a.h.w. met de ogen van nu, naar de situatie van toen kijken….quod non, nogal wat MERKWAARDIGE/BEVREEMDENDE (!!!) steken laat vallen in wetenschappelijk opzicht en dus eigenlijk schaamteloos prutwerk afleveren (“toevallig” geheel in overeenstemming met de USA/GB ‘psy-op’ om ermee weg te blijven komen).

  Getuigen worden ijskoud voor aap gezet (rijp voor het maatschappelijk werk van PB BV zeg maar) terwijl het vermoeden bestaat, dat voor het eerst napalm uit straalpijpen over de stad gesproeid is, waardoor bijv. het gehele stalen skelet van het Centraal Station in lichterlaaie gezet is.

  Gelukkig maar dat die vriendelijk ogende Dresdense bevolking, in feite bestond uit allemaal Joden-vergassers en dat de Nazi’s dit soort dingen voor de normale bevolking niet zo verborgen hielden als kamp Erica in de bossen bij Ommen.

  Net goed en eigen schuld dikke bult dus (en jammer voor de dwangarbeiders en krijgsgevangenen) o.a. uit Nederland.

  Omgekomen door martelingen van de Gestapo zeg maar, of bij het Ardennen-Offensief…….

  https://youtu.be/02-7SFNZ4HM

 2. Ach ja, de naamgevende krankzinnig gefocust -en over lijken van mens en dier uiteraard- op macht en controle gerichte SS psychopaat, heeft vanaf 1945 niet stilgezeten met zijn ombouw-werkzaamheden.

  Nederlanders negeren iedere waarschuwing!

 3. Wat is nou precies je punt, Micha? Je maakt helemaal niks duidelijk, en lanceert alleen maar weer een paar onbewezen pedo beschuldigingen, en je bewijst zoals gewoonlijk weer eens helemaal niks. Wat is nou precies je punt? En sinds wanneer ben je opeens zo vol van de MSM als informatiebron?

Geef een antwoord