COMPLETE WANHOOP BIJ RUTTE: HIJ ZETTE DE KONING IN OM ZIJN MASSAMOORD OP 196 NEDERLANDERS TE VERHULLEN

JUIST OP HET MOMENT DAT HET NIEUWE REGIME IN OEKRAINE VOLLEDIG GAAT SAMENWERKEN MET TRUMP EN ER TAL VAN ONDERZOEKEN PLAATSVINDEN NAAR DE CRIMINELE COLLUSIE VAN HET REGIME-POROSHENKO MET DE PEDO DEEP-STATES, PROBEERT DE KONING OPNIEUW DE AANDACHT AF TE LEIDEN DOOR TE WIJZEN NAAR RUSLAND * HET LOT VAN DE COMPLETE NEDERLANDSE PEDO DEEP-STATE IS NU IN HANDEN VAN DE VOORMALIGE CLOWN VOLODYMYR ZELENSKY DIE ELK MOMENT KAN BESLUITEN DE BEERPUT TE OPENEN OVER DE ROL VAN POROSHENKO/RUTTE/EURLINGS IN HET MH 17-DRAMA * NA DE WEERZINWEKKENDE CHARADE VAN FRANS TIMMERMANS IS DIT OPTREDEN VAN DE KONING OM MASSAMOORD AF TE DEKKEN EEN NIEUW DIEPTEPUNT VAN ONS LAND IN DE VN * OOK IN DE ZAAK-EPSTEIN WORDT IN TOTALE PANIEK DE ‘RUSSISCHE KAART’ GESPEELD IN POGINGEN DE SCHADE TE BEPERKEN

Koning Willem-Alexander heeft in zijn toespraak bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties Rusland opgeroepen om mee te werken aan het MH17-onderzoek. “De nabestaanden van de 298 slachtoffers verwachten gerechtigheid en wij zullen niet rusten voordat recht is gedaan.” De koning stelde dat het onaanvaardbaar is dat “verantwoordelijken voor internationale misdaden hun gerechte straf ontlopen”. De laatste zin van deze quote is een perfect voorbeeld van projectie zoals we dat ook steeds vaker zien bij mensen als Hillary Clinton en John Brennan: door anderen te beschuldigen van precies de dingen waaraan je zelf schuldig bent, is het enige dat je bereikt dat je de aandacht vestigt op je eigen rol. De ‘verantwoordelijken voor internationale misdaden’ zijn niet de ‘Russen’, maar dat is Poroshenko samen met Rutte en de Amerikaanse pedo-deep state. We weten allemaal dat Poroshenko de opdracht gaf aan de straaljagers de MH 17 neer te halen. De clown Zelensky kan dat elk moment onthullen. In normale omstandigheden zou de Nederlandse ambassadeur in Kiev er bij de nieuwe leider op moeten aandringen de waarheid nu eindelijk openbaar te maken, maar precies het omgekeerde gebeurt: die ambassadeur (ene Jennes de Mol, recent benoemd, zie foto) probeert Zelensky nu waarschijnlijk te chanteren de beerputten gesloten te houden door hem in de ‘pedo-trap’ te lokken terwijl in New York de koning voor de zoveelste keer probeert de Russen te criminaliseren.

Eén reactie op “COMPLETE WANHOOP BIJ RUTTE: HIJ ZETTE DE KONING IN OM ZIJN MASSAMOORD OP 196 NEDERLANDERS TE VERHULLEN”

  1. Making the other (your horror victim) the culprit.

    Voor de normale mindset is dat zo verbijsterend kwaadaardig, dat men in cognitieve dissonantie vervalt, voor psychopaten is het kenmerkend…..:

    ……door anderen te beschuldigen van precies de dingen waaraan je zelf schuldig bent…..

Geef een antwoord