CORONA-CRISIS: EEN MEDIA-ANALYSE DIE DE WEG KAN WIJZEN NAAR WAT ER WERKELIJK AAN DE HAND IS

EEN DING STAAT VAST: WE HEBBEN HIER TE MAKEN MET EEN ‘POLITIEKE PANDEMIE’: DAT WIL ZEGGEN DAT DE CRISIS DOELBEWUST IS VEROORZAAKT DOOR PARTIJEN DIE DAARMEE HUN EIGEN BELANGEN NAJAGEN * HET IS OOK DUIDELIJK WIE DEZE PARTIJEN ZIJN: DE NWO * DE TIMING IS WAT DAT BETREFT ALLES-BEPALEND: DE CRISIS IS EEN REACTIE OP DE OVERWINNINGEN VAN TRUMP, BORIS EN DE POPULISTEN * IN DIE ZIN STAAT HET VOLLEDIG OP EEN LIJN MET 9/11 EN DE KLIMAAT-HYSTERIE VAN GRETA: OOK FALSE FLAGS WAARMEE DE DEEP STATE/NWO DE TOTALE MACHT WIL REALISEREN OVER DE BEVOLKING 100% STALIN EN MAO-STYLE * MAAR DE VRAAG BLIJFT: HOE MOETEN WE DIT ALLES DUIDEN IN MEDISCHE ZIN?

Het feit dat we met de Corona-crisis te maken hebben met een 100% politieke false flag, geeft uiteraard geen antwoord op de vraag hoe ernstig de crisis is in medische zin en of er inderdaad miljoenen doden gaan vallen. Bij 9-11 vielen tenslotte ook 3000 doden. De video’s die we in het artikel hieronder plaatsten bieden wat dat betreft weinig hoop -als ze authentiek zijn, want we moeten ons steeds realiseren dat we nooit voetstoots uit kunnen gaan van de betrouwbaarheid van de informatie waarbij vaststaat dat alles wat tot ons komt via de MSM so wie so gespind is. Er zijn grofweg twee mogelijkheden: de crisis wordt gehyped met als doel ons bang te maken (project fear; precies zoals Greta doet met climate change) en is in werkelijkheid in medische zin veel minder serieus dan ons wordt voorgespiegeld of de crisis wordt juist gedownplayed om massale paniek en hysterie te voorkomen -en is dus in werkelijkheid in medische zin veel erger dan ons wordt voorgespiegeld. De kans dat ons een ‘feiten-neutraal’ (dus 100% waarheidsgetrouw) beeld wordt voorgehouden is 0%. Voor beide benaderingen zijn argumenten te geven.

Als media-deskundige herken ik in deze crisis vele spins en approaches die wijzen op een playbook van Jack de Vries.

1. Recent zagen we de bekende spin van de ‘tekorten aan medicamenten‘, een kaart die ook steeds wordt uitgespeeld bij de uitrol van vaccinaties. Doel is hier de ‘attentiewaarde’ van de ‘oplossingen’ van de NWO voor de door henzelf gecreerde crisis te vergroten. Waarom zouden de MSM anders steeds de aandacht vestigen op ’tekorten’ aan ‘reddende medicamenten’?

2. De ‘horror-filmscenario’s’ over de Corona-cruise-schepen maken een geconstrueerde indruk. Het is een bekende en effectieve Hollywood-story-line om het verhaal van de ‘dodelijke pandemie’ bij de mensen thuis te brengen en erin te laten hakken. Je moet zorgen voor duidelijke en harde identificatie-punten voor de mensen. Iedereen kan zich voorstellen zelf in quarantaine te zitten op zo’n ‘droom-cruise’ die verandert in een nachtmerrie. Recent zagen we een variate op deze storyline met ‘besmette Britten in een luxe skioord in Frankrijk’

3. Hetzelfde geldt voor de story-line van de ‘arts-klokkenluider’ die zelf aan het virus zou zijn bezweken -zulks nadat er dagen onduidelijkheid was over zijn lot en de tegenstrijdige berichten over elkaar heen buitelden. Create hero’s: the oldest trick in town.

4. Opvallend is de enorme nadruk in de MSM op de economische gevolgen van de crisis. De NWO lijkt de crisis duidelijk te willen gebruiken als ‘alibi’ voor een economische collapse die so wie so niet meer te vermijden was gezien ondermeer de hopeloze positie van de grote banken (Deutsche Bank, ING-witwas-schandaal, Credit Suisse spionage-schandaal: het wijst allemaal op de komende collapse van de grootbanken). Ze gaan nu zeggen: het komt niet door ons, door onze corruptie en incompetentie, maar door de Corona-crisis.

5. Zeker is dat er fake-video’s worden verspreid over mensen die spontaan dood neervallen. Dat hebben meerdere Chinezen aan mij verteld in Belfast.

6. Er is sprake van een enorme censuur op informatie over het virus die niet past in het playbook van de NWO. Dat bleek met name uit het onderdrukken van het nieuws over de onderdelen van het AIDS-virus in het Corona-virus. Ook over de (vaststaande) criminele betrokkenheid van Bill Gates mag niet worden gesproken -al kwam recent wel weer in het nieuws dat Bill en Melinda 100 miljoen ter beschikking stellen ‘voor het bestrijden van de crisis via ondermeer de ontwikkeling van een vaccin’.

Wat kunnen we uit dit alles concluderen? Er is sprake van een ‘centrale regie’, zoveel is duidelijk. Ook duidelijk is welke politieke doelen de NWO met de crisis wil bereiken. Onduidelijk is in hoeverre de ‘patriots’ (het kamp-Trump) de crisis kunnen counteren. Trump tweette hierover recent:

Binnen de Q-community gaan velen er -mede op basis van deze tweets- vanuit dat Trump en Xi samenwerken tegen de internationale Bilderberg-pedo-deep state die verantwoordelijk is voor de crisis en het afschuwelijke virus heeft ontwikkeld met een sleutelrol -opnieuw- voor Nederland en Ab Osterhaus. Lees het artikel dat Micha in 2012 schreef over de Nederlandse horror-viroloog Ron Fouchier.

3 Replies to “CORONA-CRISIS: EEN MEDIA-ANALYSE DIE DE WEG KAN WIJZEN NAAR WAT ER WERKELIJK AAN DE HAND IS”

 1. Dr. Martha Stout, was de psychopatische natte droom van het “genieten vanuit de luie stoel, met een zakje chips” terwijl de ‘gullible fools’ (de normale mensheid) ellendig kreperen/krepeert, ook al opgevallen, zij het, dat ze het meer betrekt op de wereld van geld en politiek, dan op de (evt. psychopatische) viroloog uit een arbeidersgezin:

  In other words, you are completely free of internal restraints, and your unhampered liberty to do just as you please, with *no pangs of conscience* , is conveniently invisible to the world.
  You can do anything at all, and still your strange advantage over the majority of people, who are kept in line by their consciences will most likely *remain undiscovered* …
  If you are born at the right time, with some access to family fortune, and you have a special talent for whipping up other peoples hatred and sense of deprivation,

  *you can arrange to kill large numbers of unsuspecting people* . With enough money, you can accomplish this from far away, and *you can sit back safely and watch in satisfaction* …..

 2. Volgens dr. Lobaczewski (DSR kan dit beamen) geldt voor psychopaten (logische doch moreel debiele moord-robots, *proactief* en *krankzinnig energiek* op zoek naar posities waar ze zoveel mogelijk kwaad kunnen aanrichten) het volgende, waarbij een huidige positie als viroloog uiteraard wellicht begerenswaardiger is als die van Churchill tijdens WOII:

  The greater the scope of the psychopath’s influence, the greater harm done.

  Heeft zo’n psychopatische viroloog (via, via, via) eenmaal een dodelijk virus dat zich op alle mogelijke manieren rap verspreiden kan op de mensheid weten los te laten, dat kan hij “vanuit zijn luie stoel met een zakje chips” gaan genieten van de ontwikkelingen bij de ‘gullible fools’ resulterend in heerlijke kicks, zonder dat hij via “Romeins Recht” ooit ter verantwoording zal (kunnen) worden geroepen: Hij komt ermee weg…..en dat is ook weer een kick voor het monster in mensengedaante (dat best een gezin met kinderen kan hebben als onderdeel van zijn ‘mask of sanity’)..

 3. In ieder geval zitten ze dicht bij het vuur:

  Reported in our exclusive report on Coronavirus Bioweapon, as Scientific Director Frank Plummer was the one who acquired the SARS Coronavirus sample of the Saudi patient at the NML Winnipeg Lab from *Ron Fouchier* , a leading virologist at the Erasmus Medical Center (EMC) in Rotterdam, the Netherlands who was sent the virus by Egyptian virologist Dr. Ali Mohamed Zaki who isolated and identified a previously unknown type of Coronavirus from the Saudi patient’s lungs.

  Fouchier sequenced the virus from a sample sent by Zaki using a broad-spectrum “pan-coronavirus” real-time polymerase chain reaction (RT-PCR) method to test for distinguishing features of a number of known coronaviruses known to infect humans.

Geef een antwoord