CORONA-HOLOCAUST-BELEID: DE EU TAKES OVER, DAAR KOMT DAN EINDELIJK STELLA KYRIAKIDES

DIT SCENARIO IS COMPLETE HORROR * DU MOMENT DAT MINISTER HUGO DE JONGE ONDER VUUR KAN KOMEN TE LIGGEN WEGENS ZIJN ZYKLON B-VACCINATIEBELEID EN ZIJN GESTAPO-APP, WORDT ALLES ‘NAAR EEN HOGER NIVO’ GETILD EN OVERGEHEVELD NAAR BRUSSEL * AMPER EEN WEEK NA HET BESTELLEN VAN HET ZYKLON B-VACCIN DOET NEDERLAND OPEENS MEE AAN HET ‘VACCINATIE-PROGRAMMA VAN DE EUROPESE COMMISSIE’ * OOK DE GESTAPO-APP WORDT NU EU-BREED UITGEROLD * ZOALS WIJ ENIGE MAANDEN GELEDEN AL AANKONDIGDEN LIGT ONS LOT NU IN HANDEN VAN DE SINISTERE CYPRIOTISCHE STELLA KYRIAKIDOU MET EEN MASTERS IN ‘CHILD MALADJUSTMENT’

De vier landen van de ‘vaccinalliantie’, waaronder Nederland, reserveren voorlopig geen nieuwe doses corona-vaccins. De alliantie bestaat pas een paar weken, maar lijkt na slechts één aankoop al een vroege dood gestorven. De vier landen gaan meedoen aan het vaccinprogramma van de Europese Commissie dat vandaag werd gepresenteerd. De Commissie wil beschikbare vaccins tegelijkertijd eerlijk verdelen over alle EU-landen. Ook de vaccinalliantie belooft dat, maar diplomaten van andere EU-landen laten weten meer vertrouwen te hebben in de Europese Commissie als het aankomt op een eerlijke verdeling. Afgelopen zaterdag investeerde Nederland samen met Duitsland, Italië en Frankrijk in het farmaceutische bedrijf AstraZeneca. In ruil daarvoor krijgen de landen 300 tot 400 miljoen doses van een nog verder te ontwikkelen corona-vaccin.

Nederland gaat naar verwachting binnen enkele weken met Duitsland, Ierland en Polen een proef beginnen met corona-apps die over de landsgrenzen ook werken. De apps leggen geanonimiseerd contacten vast die een coronapatiënt recent heeft gehad. Die personen kunnen dan gewaarschuwd worden dat ze mogelijk besmet zijn, zodat de verspreiding van het coronavirus verder kan worden tegengegaan. Bij het systeem worden de gegevens van individuen versleuteld en geanonimiseerd, zonder centrale opslag. Volgens de Europese Commissie zijn de lidstaten het eens over “de blauwdruk” van het systeem en volgt in de komende weken de pilot van de vier landen. De lidstaten hebben afspreken gemaakt over een aantal andere technische specificaties voor de corona-apps, zodat die de veilige uitwisseling van gegevens met een ander land garanderen.

Geef een antwoord