CORRUPTE PEDO-HONDEN VAN DE TELEGRAAF IN MINDBLOWING LEZERSBEDROG

LAATSTE NIEUWS: HET IG-RAPPORT IS UIT * DE INSTITUTIES WORDEN UITEINDELIJK BESCHERMD, MAAR ER ZIT GENOEG SHIT IN VOOR TRUMP OM DEFINITIEF AF TE REKENEN MET ZIJN TEGENSTANDERS

JUIST OP HET MOMENT DAT HET SUPER-BELANGRIJKSE IG-RAPPORT OPENBAAR WORDT GEMAAKT OVER DE WIJZE WAAROP DE DEEP STATE-FBI HILLARY CLINTON HEEFT LATEN ONTSNAPPEN (EEN PERFECTE KOPIE VAN HOE DE NL-DEEP STATE HET ‘ONDERZOEK’ NAAR JORIS DEMMINK VERKRACHTTE) KOMT DE TELEGRAAF MET EEN SPIN VAN DE AMERIKAANSE JACK DE VRIES: TRUMP FOUNDATION VERVOLGD! * VERWOESTENDE TEXT MESSAGES VAN FBI-AGENTEN OM TRUMP TE ‘BELETTEN’ PRESIDENT TE WORDEN NIET GENOEMD DOOR DE TELEGRAAF (ZIE AFBEELDING)

4 Replies to “CORRUPTE PEDO-HONDEN VAN DE TELEGRAAF IN MINDBLOWING LEZERSBEDROG”

  1. Je presenteert het als een spin van de Telegraaf, terwijl het gewoon een bericht is van een persdienst, Kat. Je ziet (zoals te doen gebruikelijk) weer eens spoken die er niet zijn. Het is inmiddels je handelsmerk geworden en de reden dat je geloofwaardigheid tot het nulpunt is gedaald.

      1. Nee jongen, dat is niet zo. Als ze het afdrukken, dan wil dat zeggen dat ze het nieuws van anderen brengen. Zoals jij dagelijks doet. Overigens: de Telegraaf is toch al jaren down? Samen met de rest van de MSM? Hoe kan het dan jij voortdurende de MSM er bij pakt om de wereld te ‘duiden’?

Geef een antwoord