CRIMINEEL OM VAN DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE GERRIT VAN DER BURG COMPLEET AFGEZEKEN DOOR OOSTENRIJK!

HET OM IS AL JAREN BEZIG EEN HYSTERIE TE CREEEREN OVER DE ‘MOTORCLUBS’ DIE HET ‘VOORTBESTAAN VAN NEDERLAND BEDREIGEN DOOR HUN WEERZINWEKKENDE CRIMINALITEIT’ * DIT DOET HET OM MET NAME OM DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE EIGEN MISDADEN ZOALS HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN EN DE INDRUK TE KUNNEN BLIJVEN WEKKEN BEZIG TE ZIJN MET CRIMINALITEITSBESTRIJDING * DE TELEGRAAF DOET MEE AAN DEZE HYSTERIE VIA DE DOOR JUSTITIE EN POLITIE BETAALDE JOHN VAN DEN HEUVEL DIE AL MAANDEN ‘OP HET PUNT STAAT TE WORDEN VERMOORD’

[wp_ad_camp_1]

INNSBRUCK – Tot grote frustratie van justitie is de dit weekend in Oostenrijk opgepakte Satudarah-baas Michel B. op borg vrijgelaten. Er is een bedrag van 30.000 euro betaald, waarna de Oostenrijkse politie de vuurwapengevaarlijke B. liet gaan. In your face dan maar weer. De Oostenrijkers hebben natuurlijk door dat Michel B. helemaal niet het criminele monster is dat OM en John van den Heuvel van hem proberen te maken. Het is waarschijnlijk een gewone middle of the road-crimineel: beetje drugshandel, wat vrouwtjes uit-pimpen, misschien een incidenteel liquidatietje maar dat stelt in de horror-wereld van 2018 waar topmensen van Justitie baby’s aan stukken snijden natuurlijk niets meer voor. Dat hele motorclub-gebeuren is een grote hoax, neem dat maar aan van ome Micha! De strategie is hier het creeeren van een ‘nationale vijand’ die ‘bestreden kan worden in dienst van het algemeen belang’. In feite niet anders dan de NWO deed met Al Qaida vanaf 9-11. Intussen schijnt die arme John van den Heuvel daadwerkelijk groen en geel te schijten van angst te worden omgelegd. Wij horen dat hij een nog extremer bewakings-regime heeft dan Geert Wilders en dat als hij ergens gaat lunchen -meestal in het Amstel Hotel- reeds dagen van tevoren wordt gezocht naar explosieven dan wel naar Hells Angels die zich hebben verstopt achter gordijnen of in kasten met messen tussen de tanden en granaten in beide handen. Tot nu toe is niets gevonden. De kosten voor deze operette lopen inmiddels in de tientallen miljoenen. En het is niet De Telegraaf die de rekeningen betaalt. Dat zijn jullie. We wensen John het allerbeste en ook alle succes in zijn baanbrekende reporting over de motorclubs die op het punt staan Nederland over te nemen en om te vormen tot een groot concentratiekamp. Go, John, go!

3 Replies to “CRIMINEEL OM VAN DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE GERRIT VAN DER BURG COMPLEET AFGEZEKEN DOOR OOSTENRIJK!”

  1. DWN met hun grootste chocoladeletters: Crash-flash an der Wallstreet.

    De beurzen -ook de DAX- vallen scherp omlaag.

    Is het dan eindelijk zover?

    Voor mij kunnen ze niet diep genoeg vallen. Alle landen in de Dollar-zone (in Europa heet de Dollar “Euro”, in Japan de “Yen”) zijn eigenlijk al lang failliet want de staatsschulden zijn al jaren zo hoog dat ze toch nooit meer kunnen worden terugbetaald. Veel integere en vakbekwame economen wachten hier al jaren met smart op. Een aantal Duitse economen (vanouds de beste ter wereld) verwachten zelfs dat als deze crash echt doorzet het hele systeem van graaiende criminele bankiers en graaiend politiek schorem dit ook niet meer zal overleven. Als de rook is opgetrokken staat alleen het fysieke goud nog overeind. Dat gaat dus eerst richting de maan en dan dóór naar mars!

    Ik ga koffie zetten en blijf nog even op.

Geef een antwoord