CRISIS ROND MAUD OORTWIJN…. WEET IEMAND WAT ER AAN DE HAND IS?

HAAR WEBSITE IS SINDS ENIGE DAGEN UIT DE LUCHT * DE LAATSTE ARTIKELEN WAREN DUIDELIJK NIET DOOR HAARZELF GESCHREVEN EN WEKTEN DE INDRUK ALSOF HAAR SITE WAS ‘OVERGENOMEN’ * DEZE STUKKEN BERICHTTEN OVER EEN NIEUWE ZAAK TEGEN MAUD EN MOGELIJKE GEDWONGEN OPNAME IN EEN INRICHTING * DE URL’S HEBBEN HET OVER ‘STATUS UPDATE COURHOUSE AGAIN’ EN ‘MAUD IS GOING TO BE PROSECUTED AGAIN DOUBLE ATTACK’

[wp_ad_camp_1]

Maud in betere tijden, voordat ze in Bangkok tegen de halve koninklijke familie aanliep in een sort of kinderbordeel -aldus haar claim. Vanaf dat moment veranderde het leven van een mooie, succesvolle carriere-vrouw in een hel waaraan thans een nieuw hoofdstuk lijkt te zijn toegevoegd. Micha heeft Maud twee keer uitgebreid ontmoet in Amsterdam maar daarna kwam zij tot de conclusie dat hij ‘in het AIVD-complot zit’. You don’t make this up: ze geeft hier een lezing over een tocht de ze maakte op Antarctica, het continent dat nu al jaren een sleutelrol lijkt te vervullen in de krankzinnige gebeurtenissen op deze planeet.

4 Replies to “CRISIS ROND MAUD OORTWIJN…. WEET IEMAND WAT ER AAN DE HAND IS?”

 1. Gezien de typische neiging van geslaagd geïnfiltreerde ‘adapted compensated psychopaths’ om zich nu en dan a.h.w. (in het geniep) “in de poep te willen wentelen”, is het zeker wel mogelijk dat het verhaal van “Maud” authentiek is.

  De kans dat je daarna (zeker in dit geval zoals men zich voorstellen kan, in bizarre aanvaring met opperste ge-usurpeerde en vervolgens geperverteerde staatsmacht) een dusdanige ‘gaslighting’ te wachten staat, dat het slachtoffer er paranoïde en eigenlijk onaanspreekbaar van wordt, is ook niet denkbeeldig.

  Psychopaten kunnen deze ontwikkeling vervolgens inderdaad weer ijskoud aangrijpen, om hun verbijsterde ‘acting out’ slachtoffer “als Anna van Saksen” a.h.w. te “laten inmetselen”.

  ‘Pure evil’ hè!

 2. Ze heeft haar blog al eens eerder dicht gegooid.
  Dat was destijds vanwege gedoe met justitie en pogingen haar te psychiatrizeren.

  Ook nu zie ik de melding op haar website, dat deze is dichtgegooid door de eigenaar van het blog, dus neem aan dat Maud dat zelf deed.

  Ik ben er enkele maanden niet geweest, omdat ik vond dat ze verkeerde keuzes maakte in toelaten van commentaren van mij, waardoor ik mijn aanwezigheid daar tamelijk zinloos vond. Ze is echter indrukwekkend intelligent, een harde werker, het is jammer voor Nederland dat haar blog nu niet bereikbaar is.

  Wat ze verteld is wel waar, ze wordt werkelijk bedreigd.
  Ik merkte dat aan de documenten die ze op haar website plaatste.
  Allerlei valse aanklachten, als pogingen haar onterecht in de psychiatrie te detineren.

 3. Tja, met een ‘positieve anamnese voor psychotische stoornissen in de familie’ (letterlijk citaat van haar eigen site) is er grote kans dat ze in Bangkok tegen de ‘halve koninklijke familie’ aanliep. Maar dan toch vooral tussen de oren. Maar dat wil Kat weer niet geloven.

 4. Wat dacht je van Frankie Buis? Koninklijkhuis straatfotograaf en van zakkenrollers, in elk artikel in een zin genoemd. Kreeg voor paleis op de dam een ‘hartklap’, 4 jaar pijn geleden en onlangs zelfmoord gepleegd. Net voor Eberhard.

Geef een antwoord