DANKBAAR, VAATSTRA, FRISO EN MABEL: EEN COCKTAIL DIE STEEDS MEER GAAT STINKEN

LEES DE LAATSTE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO * DANKBAAR HEEFT NOOIT WILLEN SPREKEN OVER EEN MOTIEF IN DE MOORD OP MARIANNE EN DAT IS DE ACHILLESHIEL VAN ZIJN HELE CAMPAGNE * DANKBAAR MAAKT OVERAL EEN CONFLICT VAN, ZELFS VAN EEN UITNODIGING VOOR ROA

[wp_ad_camp_1]

Waarom is Marianne Vaatstra vermoord? Wim Dankbaar heeft geen idee. Ooit werd er iets geconstrueerd als dat het een wraak zou zijn van drugsdealer Ali H. voor schulden die Marianne bij hem zou hebben gehad. Dat is natuurlijk niet serieus te nemen. De sleutel van de oplossing van deze zaak ligt in de aard van de verwondingen van Marianne die zo gruwelijk waren dat hele delen uit het sectie-rapport waren weggelakt zodat zelfs de familie die niet te zien kreeg. Deze verwondingen komen exact overeen met die van de Belgische meisjes Julie en Melissa die zijn vermoord in een satanisch ritueel in Belgie. Ali H. was ‘ingehuurd’ door de organisatoren van dit ritueel om de slachting uit te voeren. Het is krankzinnig dat Dankbaar dit alles weigert te zien en zowel zijn ogen als zijn oren dichtstopt voor alle feiten en omstandigheden die het uitschreeuwen: Marianne is een slachtoffer van de sado-pedo-netwerken van de elite! Hij durft zelfs niet in mijn radioprogramma te komen uit angst dat hij wordt weggespeeld door de feiten! Dat Dankbaar het complete Vaatstra-dossier heeft ‘overgenomen’ van mij en Eric Donk -in feite hadden wij het hele verhaal al klaar, al heeft Dankbaar er natuurlijk veel aan kunnen toevoegen- maakt zijn weigering extra navrant, net zoals de wijze waarop hij ‘gebruik maakt’ van mijn werk in zijn strijd tegen Yehudi Moszkowicz -een strijd waarin hij nota bene wordt bijgestaan een advocaat die hij ook nog eens via mij heeft verworven. Denk maar niet dat Dankbaar zonder mij uberhaupt een advocaat had kunnen vinden -althans eentje die bereid is zijn belangen serieus te behartigen (ervaringen van Dankbaar met andere advocaten waren inderdaad rampzalig). Maar er is ook een andere kant aan Dankbaar: juist omdat het zo’n onmogelijke en obsessief-autistsche persoonlijkheid is, kan hij jarenlang doorgaan in de zaak-Vaatstra! En ja, Wim is en blijft toch een waarheids-warrior, al durft hij niet voor de volle waarheid te gaan.

12 Replies to “DANKBAAR, VAATSTRA, FRISO EN MABEL: EEN COCKTAIL DIE STEEDS MEER GAAT STINKEN”

 1. Reinoud Koster, de rijksrechercheur die zo blunderde in de zaak Lancee werd raadslid en wethouder in Kollum. Het lijkt zo’n beetje iedereen te zijn ontgaan. En Dankbaar al helemaal. Niemand neemt de zaak nog serieus, zo’n puinhoop heeft hij ervan gemaakt. Het lijkt wel de bedoeling.

  Rechter Geerdes is overigens een man, ik ken hem nog van een k.g. dat Norbert Hoogers van Achmea tegen me aanspande. Geerdes wees een tussenvonnis waarin staat dat ik niet meer mag zeggen dat de voormalig roeitrainer van de jongens van studentenroeiclub Aegir bij tijd en wijle een slecht geklede man is en daarvoor vreemde locaties uitzoekt. Dus dat doe ik dan ook niet. Tot een eindvonnis kwam het niet, Geerdes is het vergeten misschien. Of er speelde nog iets anders.

 2. Dit geeft dus aan, dat Micha (zie mijn vorige reactie) middenin de psychopathische spinnewebben verstrikt zit en de psychopaten, zelf onbewust hiervan, helpt de schuld bij hun eerste en grootste slachtoffer te leggen (de ECHTE = moreel hoogintelligente/hoogstaande normale mens, die van vader op zoon steeds het leiderschap heeft opgedragen gekregen -met toegevoegde waarde- ten bate van de groep):

  —————–
  Weet Wim dan niet dat pedofilie en het satanisch afslachten van medemensen als sinds eeuwen de core business is van koninklijke huizen?
  —————–

  Overigens zullen de echte koninklijke huizen (zoals iedereen incl. Joden), daardoor niet gevrijwaard zijn van een klein percentage psychopathische nakomelingen, die dan in het verleden soms opvallend veel schade hebben kunnen aanrichten.

  Daarom is TESTEN noodzakelijk. Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt!

 3. En jij die waarheidswarrior denkt te zijn staat elke dag infowars te promoten(grootste cia netwerk wat er bestaat)Jij hanteert precies dezelfde taktiek als je meester Alex Jones.Blerren,schreeuwen en mensen altijd persoonlijk aanvallen.
  Ik was een fan van je maar nu niet meer net zoals ik dat was van Alex Jones.Maar op een gegeven moment ga je mensen door hebben.

  1. Iedereen die zo zelfgenoegzaam als Kat van de daken heeft te schreeuwen hoe ‘wakker’ die wel niet is, doet dat meestal vanuit een onherstelbare erin gehersenspoelde perceptie omdat in het land der blinden de meest narcistische dan wel zijn altijd gelijk opeisende eenoog vaak als zelfverklaarde koning der gekkenhuis wordt nagewezen?!

   The jews are known to be some of the biggest protesters that ever existed, but that’s how you cover up being the biggest perpetrators of crimes against humanity.ADAM AUSTIN

   “So there you have it. The quote above shows you that the Jews are an ethnicity full of psychopaths who will feign empathy and victimhood as their way to hide their other crimes from the public eye of Gentiles. The problem is that many still hold the paradigm that there is good in every living being, something the Jews exploited nicely. This also extends to their stance on “anti-semitism”, a term the Jews use simply to prevent anyone from exposing these psychopaths as the people who committed criminal atrocities against humankind.” BRON

 4. Overigens, ik herhaal het nog maar eens, zijn zelfs de originele Oranjes, waar de huidige stadhouders van (de gruwelmoordenaars van Dresden) de USA/GB ‘deep state’ in mannelijke lijn (in zekere zin gelukkig, behalve het vervolgens in mannelijke lijn op het toneel verschijnen van een zekere SS psychopaat/Nazi juridisch referendaris….) niets meer mee van doen hebben (behalve als de Zur Lippe Biesterfelds uit een grijs -gemaakt- verleden legitieme of illegitieme nakomelingen van Van Nassau zijn), NIET VAN KONINKLIJKEN BLOEDE.

  Ze zijn niet eens van adel. Hun eerste aanstelling (als leenman/ambtenaar) was namelijk niet het gevolg van hiertoe destijds NOODZAKELIJKE tenminste illegitieme afstamming van het geslacht van Charlemagne, maar een (foute doch enigszins menselijk begrijpelijke) poging van een bisschop, om n.a.w. psychopathisch crimineel PROACTIEF geweld TEGEN de bevolking in zijn gebied te doen ophouden.

  1. Bij de psychopathische moord, zoekt men vergeefs naar “normale” motieven.
   Crime passionel….welke passie?
   Geldgebrek….een psychopaat kan miljardair zijn en toch ijsjes van kleuters stelen (‘petty theft’).
   Dresden…..de aangedragen menselijk nog voorstelbare militaire motieven snijden (bij enig nadenken) geen van alle écht hout.

   Er is geen ander motief dan de diep en gevaarlijk krankzinnige moordlust van de ijskoude psychopaat (Churchill i.c. “Dresden”).

   Dit is weer dusdanig griezelig (JIJZELF had EVENGOED het slachtoffer kunnen zijn), dat het obsessief zoeken naar een (voor de normale ‘mindset’) voorstelbaar motief bij ‘alien’ horror crimes onder de gevolgen van cognitieve dissonantie e.d. gevat kan worden.

   Waarom wurgt een psychopaat op gruwelijke wijze ijskoud een prachtig spelend kind met een schoenveter? Awel, verkeerd gerichte seksuele lust, dat moet het MOTIEF zijn. Een pedofiel of sorts. Kees Borsboom komt in het verdachtenbankje……

 5. Dankbaar bestaat zeker niet….

  En “obsessief autistische persoon”…..ach dat is zoiets als een “oude grijsaard”.

  Overigens zijn autisten goudeerlijk = precies het tegendeel van psychopaten (waardoor ze steeds op de korrel genomen worden, terwijl de normale omgeving de -niets verhullende- autist een extreem op de zenuwen werkende zeurkous vindt en steevast partij kiest voor de glibberglad verbaal op ze inspelende morele debiel) in dat opzicht.

  Daarbij zijn niet goed gecontroleerde, compensatie zoekende (tot in de hoogste kringen geboren) geïnfiltreerde moordzuchtige ware krankzinnigen/psychopaten evt. met pedofilie als comorbiditeit, zeker te verdenken van een soort bizarre mini-Dresden moordpartijen (zie o.a. Ted Bundy, die, bij betere zelfbeheersing, jurist/advocaat en politicus had kunnen worden en al aardig onderweg die richting uit was.
  Het mankeerde bij deze casus slechts aan voldoende eigenschap tot beheersing/aanpassing en compensatie in bijv. “ambtelijke” kwellerijen, de jacht en andere typische kicks).

 6. Dankbaar is volledig de weg kwijt maar nog net voldoende bij zinnen om niet te willen optreden in de freaksow van malle Micha die de weg in nog veel ernstiger mate kwijt is.

Geef een antwoord