DANKBAAR ZOOG MAAIKE-BRIEVEN WEL UIT ZIJN DUIM: ‘STIJLFIGUUR’

DE ONGELOFELIJKE STUPIDITEIT VAN VAATSTRA-ONDERZOEKER WIM DANKBAAR BREEKT HEM NU OP * BRIEVEN FAKEN IN ZO’N ZAAK IS EEN DOODZONDE * WAT HEEFT DANKBAAR NOG MEER GEFAKED? * DESONDANKS HEEFT DANKBAAR LEGIO AUTHENTIEK MATERIAAL VAN MAAIKE VAATSTRA DAT MICHA ZELF HEEFT GEZIEN: WAAROM DAN BRIEVEN FAKEN? * LEES HIERONDER DE VERKLARING HIEROVER DIE DANKBAAR ONS MAILDE

[wp_ad_camp_1]

We hebben altijd het gevoel gehad dat er iets niet deugt aan Dankbaar. Maar zijn zaak is ijzersterk en daar gaat het ons om, zoals we in onderstaande video nog eens uitleggen. Zelfs bizarre uithalen van Dankbaar tegen mijn persoon (ik zou ‘knettergek’ zijn, zie onder ‘citaten over Micha’) namen we voor lief. Wat er niet deugt aan Dankbaar wordt nu op verbijsterende wijze duidelijk: hij heeft brieven van Maaike Vaatstra gefaked. Volgens Dankbaar ‘was het voor iedereen duidelijk dat de brieven niet door Maaike zijn geschreven’ en ‘heeft hij dat er ook nog eens bijgezet’. Dat moge zo zijn, deze ‘aanpak’ is volstrekt amateuristisch en naar nu blijkt ultiem zelf-destructief. Het idee dat Micha ‘brieven van Joris Demmink’ zou gaan lopen ‘faken’…. Micha had dit zelfs bij Dankbaar niet voor mogelijk gehouden. Bovendien heeft Micha Maaike Terpstra zelf uitgebreid gesproken, talloze emails en brieven van haar gezien die allemaal pro-Dankbaar en pro-waarheid zijn (al stopte Maaike met het contacten van Wim na de arrestatie van Jasper S.) dus dan dient de vraag zich aan: waarom moest Wim daar nog eens bovenop gaan lopen faken? Dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd. Of heeft Dankbaar alles uit zijn Overveense duim gezogen? Hieronder de verklaring die Dankbaar ons zojuist mailde:

Stijlvorm brieven van Maaike. Een columnist geniet een grote mate van vrijheid, volgens bestendige jurisprudentie. Ik zit met een situatie dat ik wordt benadeeld en lastig gevallen wordt door een advocaat die stelt de mening van Terpstra te vertegenwoordigen, namelijk dat zij een zodanige aversie tegen mij heeft ontwikkeld dat zij een contactverbod met mij wenst, niet meer achter haar dagboek staat, en tevreden is met Jasper Steringa als de moordenaar van haar dochter. Dit terwijl Terpstra aan meerdere personen heeft gemeld dat dit niet waar is, en zelfs heeft gezegd dat zij achter mijn versie van de moord blijft staan. Maar Moszkowicz houdt haar angstvallig weg van elke zitting in de procedures die hij tegen mij heeft aangespannen en weigert vragen te beantwoorden over haar werkelijke mening. Het is ook mijn belang om aan te tonen dat Moszkowicz niet Terpstra vertegenwoordigt en mij daarmee schade toebrengt. Dan staat het mij vrij als columnist om op een ludieke, krachtige manier haar echte mening weer te geven middels fictieve brieven van Terpstra, in een stijlvorm waarvan het voor iedereen direct duidelijk is dat deze fictieve brieven niet door Terpstra zelf zijn geschreven. Bovendien zeg ik dat er ook nog eens bij.

4 Replies to “DANKBAAR ZOOG MAAIKE-BRIEVEN WEL UIT ZIJN DUIM: ‘STIJLFIGUUR’”

  1. meen me te herinneren dat Kat uit de naam van rechter Vogelzang een brief in elkaar flanste en dit vervolgens op Niburu plaatste, beetje vreemd dat de heer Kat Dankbaar vervolgens de maat neemt in deze ………..

    o wacht het adertje onder het gras genaamd racune …….

  2. Vertrouw Dankbaar voor geen milimeter. Hij was volgens mij diegene die kwam aanzetten met allerlei laster over mij, psychiatriseringen die niet kloppen. Hoe kwam hij daaraan? En vroeger vrindjes met Peter R., zijn laptop gehackt als een spion. Neih, klopt niets aan die vent.

Geef een antwoord