DE BABY-AAN-STUKKEN-SNIJ-CULTUUR VAN DE PP-ELITES KOMT STEEDS PROMINENTER NAAR VOREN -MICHA ZAG DIT REEDS JAREN GELEDEN

VAN RUTTE VIA DEMMINK EN WESTENBERG TOT HILLARY EN MERKEL: HET ZIJN SADO-MOORDENAARS VAN DE MEEST WEERZINWEKKENDE SOORT MET EEN VOORKEUR VOOR HET AAN STUKKEN SNIJDEN VAN BABY’S, PRECIES WAT MICHA AL JAREN ROEPT * INFOWARS: DEATH CULTS, THEN AND NOW * VAN MARIANNE VIA ANASS EN RUBEN TOT ROMY, ANNE EN IVANA: DE SLACHTOFFERS VAN DE DEATH CULT VAN DE HAAGSE KINDERVERKRACHTERS

EXTRA: OOK DE WERELD VAN DE KUNST EN CULTUUR IS IN DE GREEP GERAAKT VAN DE PERVERTS EN DE MOORDENAARS EN ROB SCHOLTE WIL DAAR IETS AAN GAAN DOEN:

3 Replies to “DE BABY-AAN-STUKKEN-SNIJ-CULTUUR VAN DE PP-ELITES KOMT STEEDS PROMINENTER NAAR VOREN -MICHA ZAG DIT REEDS JAREN GELEDEN”

  1. Scholte heeft geen flauw idee. Pedofilie draait niet om 16-jarigen. Gaat om jongere kinderen. Zie DSM. Nog los van feit dat bv seks met een 16-jarige niet strafbaar is.

  2. Dit is weer zo’n dag dat Kat verveeld gaat googelen naar ‘killing babies’ en zich niet realiseert dat het over abortus gaat. Dan is het embryo doorgaans nog niet levensvatbaar buiten de baarmoeder. Het woord ‘baby’ is in dit verband dus weer eens onzin, laat staan dat het gaat over het in stukken snijden van kinderen.

Geef een antwoord