DE CORONA-TITANIC IS AAN HET ZINKEN… WORDT WOUTER IN DE VAL MEEGESLEURD MAAR BLIJVEN VERRADERS ALS ENGEL EN JENSEN ONGEDEERD?

3 Replies to “DE CORONA-TITANIC IS AAN HET ZINKEN… WORDT WOUTER IN DE VAL MEEGESLEURD MAAR BLIJVEN VERRADERS ALS ENGEL EN JENSEN ONGEDEERD?”

 1. Ik wil er nog aan toevoegen: Hebben psychopaten (zoals overal ter wereld, maar m.n. ook in “Nederland”) zich eenmaal (als *kernkrankzinnig* op macht en controle gerichte *devianten*, door de goegemeente onherkend….. laat staan BEGREPEN) op sleutelposities van de staatsmacht gewurmd, dan zal deze = (nu) “staats”macht (pervers en ad absurdum) worden misbruikt om hun anti-menselijke (KERN)stoornis DOOR TE DRUKKEN.

 2. Het is ‘flabbergasting’:
  Degenen die niemand kwaad hebben gedaan (zeker niet van het kaliber *volslagen ijskoud krankzinnige*, proactieve psychopatische lustmoord), die geen (door psychopaten, indien *tegen hen* gericht: de proefkonijnen die terug gaan schieten, stel je voor….. zo TOTAAL ONDENKBAAR geacht…..!!!) *fysiek* REACTIEF (zuiverste vorm van noodweerexces) geweld plegen of propageren en strikt binnen de regeltjes van de psychopathocratie blijven, DIE worden nu opgespoord en vastgezet. De omgekeerde wereld.
  Hoe is het in Den Haag mogelijk….???!!!
  Volgens forensisch experts is het overigens zo, dat psychopaten uiteindelijk (liefst goed gericht en na een moderne psychopatentest….maar anders noodgedwongen minder zorgvuldig en dan enige onvermijdelijke fouten op de koop toenemend: kwestie van leven of dood !!!) FYSIEK UITGENOMEN zullen moeten worden, waarbij ze zich, volkomen van God los teweer zullen stellen (vergis je niet: ‘psychopaths do not go down easy’ en zullen proberen om, ANTI-sociaal, desnoods alles en iedereen om zeep te helpen om ZELF met hun goed, onder een ‘mask of sanity’ verborgen *ondenkbare/buitenaards aandoende* smeerlapperijen, die niemand WAAR wil hebben, weg te blijven komen…..Fijne karaktertjes……).

 3. De in de MSM als “veearts”, charlatan e.d. weggezette imho integere en (i.t.t. psychopatische flierefluiters van het de aberratie camouflerende en levensgevaarlijk doortrapte type Bernhard zur Lippe Biesterfeld) oprecht bezorgde wetenschapper Geert van den Bossche vindt het inenten van kinderen ONACCEPTABEL:
  Zijn motivaties vind je hier:
  https://youtu.be/vGBDETOPAJA

Geef een antwoord