DE DRUK OP DE MACHT WORDT ONDRAGELIJK: BURGEMEESTER HALSEMA MOET ‘DELEGATIE’ VAN GELE HESJES ONTVANGEN

IN FRANKRIJK IS DE ZAAK NU ZO GEESCALEERD, DAT ER DE FACTO SPRAKE IS VAN EEN BURGEROORLOG * ER LIJKEN NU TWEE WEGEN: MACRON TREEDT AF OF ER ONTSTAAT EEN GUERILLA-SITUATIE MET AANSLAGEN

DIT IS HET VERHAAL VAN DEZE VIDEO: DE IVOREN TOREN VAN DE MACHT IS NEERGEHAALD * HET VOLK ‘IS LOS’ EN ACCEPTEERT HET GEZAG VAN DE PP-ELITE NIET MEER * HALSEMA DEED HET OP ZICHZELF PRIMA EN CHARMANT, MAAR DAT IS NIET MEER GENOEG: DE GELE HESJES ZIJN OP WEG NAAR HET CENTRUM VAN DE MACHT * NU MAAR HOPEN DAT HET NIET JAN DIJKGRAAF EN EBRU UMAR WORDEN DIE DE ‘DELEGATIE’ GAAN LEIDEN WANT DAN WORDT HET NIETS

6 Replies to “DE DRUK OP DE MACHT WORDT ONDRAGELIJK: BURGEMEESTER HALSEMA MOET ‘DELEGATIE’ VAN GELE HESJES ONTVANGEN”

 1. Ik las dat er dit weekend 5 man met een geel hesje stond te bibberen. Ja, de druk op de macht neemt toe.

  En wat kerstboomgate betreft: Bij de Engelse Royals waren er weer teveel en te luxe kerstbomen begreep ik, maar kennelijk is helemaal niets ook niet goed.
  En dan die moslims. Niet álles gebeurd om ‘de moslims’ niet tegen het hoofd te stoten. Dat is hooguit bijvangst.

  Heeft u geen belangrijkere zaken om u druk om te maken? Uw hostel bijvoorbeeld?

 2. Geld zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Dit betekent dat je kunt stemmen op wie je wilt maar dat je ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs (om maar even de grootste investeringsbank te noemen) zult stemmen. Ook de charmante psychopaat Femke Halsema is een criminele handlanger van Goldman Sachs en met dat soort praat je niet.

 3. Buitendien wil ik de gele hesjes er aan herinneren dat het óók de partij van Halsema is geweest die het ESM-uitplunderverdrag heeft ondertekend.

  DAAR GE JE TOCH NIET MEER MEE IN GESPREK?

 4. Volkomen foute zet van de Nederlandse gele hesjes om met iemand uit de politiek in gesprek te gaan. Nog nooit heeft het politieke tuig op ooghoogte met iemand uit het volk willen praten. En nu moeten de gele hesjes ineens een woordvoerder hebben en bereid zijn om te praten? Praten met politici of een vergunning voor een demonstratie aanvragen dat is zaken doen met misdadigers. Terwijl de gele hesjes in Nederland met Halsema in gesprek gaan rijden de Franse gele hesjes met een vorkheftruck de regeringsgebouwen binnen.

  Halsema lacht, Macron beeft. Ongelooflijk domme zet van de Nederlandse gele hesjes want PRATEN MET POLITICI HEEFT NOG NOOIT GEHOLPEN.

Geef een antwoord