DE EERSTE PEDO-VERKIEZINGEN TER WERELD DREIGEN UIT TE LOPEN OP EEN ENORME DECEPTIE, DEEL 2 VANUIT REYKJAVIK

BREAKING LAATSTE NIEUWS: SNEUVELT FERDINAND ‘OMKOPER VAN RECHTERS’ GRAPPERHAUS NOG VOOR HET BORDES? * OM HET NEDERLANDSE VOLK MAXIMAAL TE BERSCHERMEN TEGEN DEZE NIEUWE MINISTER VAN KLASSENJUSTITIE IS EEN SPECIALE WEBSITE GELANCEERD: LATER MEER! * DE SCHANDALEN EN DE AFFAIRES ROND GRAPPERHAUS ZIJN ZELFS DOOR DE KB NIET MEER TE ARCHIVEREN

3 Replies to “DE EERSTE PEDO-VERKIEZINGEN TER WERELD DREIGEN UIT TE LOPEN OP EEN ENORME DECEPTIE, DEEL 2 VANUIT REYKJAVIK”

 1. dus als ik het goed begrijp eet/drinkt/slaapt Kat al een week of 2 uit de ruif van een land met een pedobestuur.

  Is dat niet erg vreemd meneer Kat, je zou op het minst hier afstand van moeten doen en alle onkosten die dit land aan je heeft gemaakt terugstorten!!!

 2. Waarom Grabberhouse nu niet gewoon testen op narcistische stoornis/psychopathie.

  Wie gaat nu met zijn tanden een vastgeroeste schroef er proberen uit te draaien als daar al een tijdje een handige en veel betere andere mogelijkheid voor is ontwikkeld.

 3. De PB BV KB.

  Niet gezegd dat een ECHTE koning (niet psychopathisch én i.t.t. Van Nassau van écht vorstelijke lijn = als erfgenaam stammend van de keizers van Europa) het instituut meteen zou opheffen, want de eerste bibliotheken zijn immers ook aangelegd door de ECHTE adel (en de kerk).

  Psychopaten nemen alle goede menselijke ideeën (op van object-liefde ontblote wijze op macht en controle gericht) gewoon over en perverteren het/zetten het ten kwade in.

Geef een antwoord