DE GROOTSTE #METOO-BEERPUT: HET MISBRUIK DOOR EN BIJ JUSTITIE! ONDERZOEK OM-TOPMAN GERRIT VAN DER BURG!

‘TREK DE HELE BEERPUT OPEN’ KRIJST DE TELEGRAAF * LATEN WE DAT DAN OOK SAMEN DOEN EN BEGINNEN BIJ DE KINDERVERKRACHTERS BIJ HET OM!

DE #METOO-ONTHULLINGEN WORDEN HET WATERLOO VAN HET PEDO-OM * WANT WIE KAN NU NOG DE OGEN SLUITEN VOOR DE GROOTSTE BEERPUT VAN ALLEMAAL, VEEL GROTER DAN HET MISBRUIK IN HOLLYWOOD, HET MISBRUIK IN DE ‘ENTERTAINMENTWERELD’, HET MISBRUIK IN DE SPORT, HET MISBRUIK IN DE MEDIA EN HET MISBRUIK IN DE POLITIEK: HET MISBRUIK BIJ JUSTITIE? * WE MOETEN BEGINNEN MET EEN DIEPGRAVEND ONDERZOEK NAAR DE BANDEN MET DE KINDERVERKRACHTERS VAN GERRIT VAN DER BURG, DE TOPMAN VAN HET OM! [video]

2 Replies to “DE GROOTSTE #METOO-BEERPUT: HET MISBRUIK DOOR EN BIJ JUSTITIE! ONDERZOEK OM-TOPMAN GERRIT VAN DER BURG!”

  1. Nou? Waar blijven ze dan, de aangiftes van de slachtoffers van het OM?

    Vóór dat dit het Waterloo van het ministerie wordt zal er toch echt eerst iemand zich als slachtoffer moeten melden, inplaats van een doorgedraaide gesjeesde ‘journalist’, die hard krijst maar nog nooit ook maar één concreet geval heeft genoemd! Laat staan bewezen!!

  2. Onzin: We moeten breed en internationaal op psychopathie gaan testen en de ware ‘culprits’, die echt ‘pure evil’ PROACTIEF alles en iedereen aan het gas proberen te helpen UITNEMEN.

    Te beginnen bij openbare dienst en bestuur, dat wel.

Geef een antwoord