DE MAN DIE VAN HOGERHAND OP HET DEMMINK-DOSSIER WERD GEZET EN KOEN VOSKUIL VERVING

CHRIS KLOMP IS WAARSCHIJNLIJK DE EERSTE ‘OFFICIELE’ PEDO-JOURNALIST VAN NEDERLAND, SPECIAAL ‘UITGEVONDEN’ OM DE VERKRACHTINGEN EN DE MOORDEN DOOR JUSTITIE WIT TE WASSEN VOOR HET NEDERLANDSE VOLK * PEDOFIELEN IN PANIEK DOOR A CHARGE-JOURNALISTIEK VAN KOEN VOSKUIL: HIJ MOEST WEG TEN FAVEURE VAN KLOMP * VOORSPELLING: ALS DEMMINK BINNENKORT VRIJUIT GAAT IN DE TURKSE ZAAK, VERDWIJNT KLOMP IN HET NIETS

[wp_ad_camp_1]

De man die nu is exposed als een sadist die ‘goudeerlijke’ bloggers als Nico van den Ham de grond in trapt, daar zijn eigen zakken mee vult en vervolgens zijn target ook nog eens bedreigt en stalkt met agressieve sms-sen, de man die een ieder die het ‘gore lef’ heeft de criminele pedofielen van justitie aan te vallen steevast een ‘complotdenker’ noemt, de man die het als ‘smaad’ ziet als iemand hem op internet ‘Chrisje Klomp’ noemt of de naam van de ‘prachtige vriendin’ onthult waar hij openlijk mee pronkt en snoeft, de man die voordurend naar de politie rent -door wie hij ook nog eens wordt betaald- om daar uit te huilen over alle ‘smaad en laster’ die over hem wordt uitgestort, dat is tevens de man die voor de tweede krant van Nederland verslag doet van de zaak-Demmink. Dat doet hij ter vervanging [door ons meer dan een jaar geleden onthuld] van zijn uitstekende en eveneens ‘goudeerlijke’ collega Koen Voskuil die nota bene een proces van Demmink wist te winnen over een artikel waarin hij onthulde dat Joris kinderen bestelde bij een criminele Haagse ‘kinderpooier’. Desondanks laat Klomp geen gelegenheid onbenut van de daken te schreeuwen dat ‘Demmink onschuldig is’ of de hele zaak belachelijk te maken. Wat we op grond van dit alles kunnen concluderen is dat Demmink van het AD in elk geval de journalist krijgt die het meest op hem lijkt. Niemand kan er meer omheem draaien: Klomp is door de pedofielen ‘op de zaak-Demmink gezet’ omdat Voskuil ‘moest worden gestopt’. Dit maakt Klomp medeplichtig aan de delicten van mensen als Demmink, Holthuis, Wabeke en Leenders.

Dat Klomp nu keihard van zijn pedo-voetstuk valt hoeft natuurlijk geen verbazing te wekken. Wat kun je immers anders verwachten als je een echte en serieuze journalist als Koen Voskuil vervangt door een deep state-operative die de rol van journalist speelt maar in werkelijkheid een militaire operatie uitvoert ter witwassing van de grootste criminelen uit de Nederlandse geschiedenis: topmensen van Justitie die zelf kinderen verkrachten en mishandelen! Dat gaat misschien een tijdje goed, maar is uiteindelijk in deze tijd van internet en ‘massaal ontwaken’ van het volk niet houdbaar. Nu we Klomp wat beter kennen zien we het overduidelijk: uit zijn hele manier van optreden, praten, bewegen en ‘redeneren’ blijkt dat hij geen journalist is, maar een militair. Welke journalist intimideert en terroriseert zijn collega’s zoals Klomp dat nu aan het doen is? Kijk naar Bart Mos die ook van zich afbijt maar in plaats van schuimbekkende sms-sen strijdt met brieven van peperdure advocaten. Nu zijn ontmaskering een feit is slaat de blinde paniek toe bij Klomp en begint hij als een bezetene om zich heen te rammen en mensen te bedreigen, te intimideren en te stalken. De politie moet Klomp nu helpen te overleven door iedereen die hem door heeft op te pakken en in de cel te flikkeren. In totale paniek dat zijn ‘prachtige vriendin’ ontdekt wie ze werkelijk aan haar rokken heeft hangen dreigt hij een ieder die haar naam noemt met hel en verdoemenis. Maar het spel voor Klomp is uit. Dag Chris, het waren een paar fantastische jaren.

8 Replies to “DE MAN DIE VAN HOGERHAND OP HET DEMMINK-DOSSIER WERD GEZET EN KOEN VOSKUIL VERVING”

 1. Je hebt hem com-pleet bij de ballen Kat! Het hieronder gelinkte is namelijk al een klein jaartje geleden door een andere uitgever dan onder zijn controle gepubliceerd, & bovendien ook nog eens erg vermakelijk hypocriet overkomend vanwege de aanstellerij waarmee de jankerd het medelijden voor zijn zogenaamd zwaar belaagde privé gebeuren in zijn voordeel tracht te manipuleren! WTFG?;

  “Het tekent zijn uitgesproken karakterloosheid. De narcistische journalist hobbelt namelijk niet achter de meute aan, maar durft verzot op zichzelf als hij is daarbij zijn eigen strategie uit te zetten. Dat komt hem soms op vervelende gevolgen te staan, bijvoorbeeld doordat diverse complotdenkers hem blijven bestoken naar aanleiding van zijn publicaties of uitlatingen. Ook met Micha Kat heeft hij het regelmatig verbaal aan de stok. Het doet hem niet terugdeinzen om soms een gevoel van onvrede bij de samenleving, bijvoorbeeld bij vonnissen waarbij ‘het volk’ de straf te laag vindt, hoernalistiek zijn gal belerend daaromtrent te spuwen of zijn daardoor opgewekte agressie onomwonden te verzilveren door een ieder die de magistratuur aanvalt stante pede bij de politie aan te geven! Opvallend is bovendien dat Chris Klomp vrij openhartig is over zijn privéleven, bijvoorbeeld over de gevolgen en gevoelens die horen bij zijn vechtscheiding enkele jaren geleden. Inmiddels heeft Klomp al weer geruime tijd een nieuwe vriendin, die luistert naar de naam Martine Kevelham, die eveneens werkzaam is in de mediawereld en wel te verstaan bij het SBS666 van John de Mol. Voor hem rijdt de reporter zelfs geregeld naar Zoetermeer om geheime instructies aldaar incognito te kunnen afleveren. Klomp werkt sinds 2010 voornamelijk voor de AIVD, maar is ook actief voor andere kanalen waarmee voor een groot publiek makkelijk & stealth gehersenspoeld kan worden. Hij propageert tevens af en toe op in televisieprogramma’s of op de radio, zoals bij de ochtendshow van Giel Beelen.” BRON

 2. Als Chris Klomp op basis van deze lasterlijke bijdrage aangifte doet betekent dat voor Micha gegarandeerd een jaar extra brommen.

  Laten we hopen dat Chris Klomp zijn bestrijdingsprogramma nog even volhoudt. Deze criminele laster kan echt niet zo doorgaan.

  1. ” Als Chris Klomp op basis van deze lasterlijke bijdrage aangifte doet betekent dat voor Micha gegarandeerd een jaar extra brommen.
   Laten we hopen dat Chris Klomp zijn bestrijdingsprogramma nog even volhoudt. Deze criminele laster kan echt niet zo doorgaan.”

   Mispoes!!!

   Wellicht ben jij het wel Klompie

  2. “Met je grote woorden over de rechtsstaat! Ventje, jij bent de grootste verkrachter van de rechtsstaat ooit! Dat blijkt wel uit je stilzwijgen. Je durft niet eens te zeggen dat mijn bewijzen allemaal onzin zijn. Weet je waarom niet, Harm? Omdat je daarmee zou liegen. Over de verklaringen van Faek, Riad en Riad durf je ook niets te zeggen. Zelfs je maatjes Peter R. en Chris Klomp roeren dat niet aan. Die durven je ook niet te vragen waarom je mijn loodzware aantijgingen over je heen laat gaan. Dat zegt toch genoeg, Harm?” BRON

   1. Grappig ventje die Wim hahaha..;

    “GEEN ENKELE KEER BEN IK UITGENODIGD VOOR WEDERHOOR! Wat een dieptepunt voor de Journalistiek! Helemaal failliet! Nog nooit zoveel leugens op 1 dag gehoord. Beau, Vooral jij moet je diep diep schamen! Ik denk nooit meer hetzelfde over jou! Lul! Maar wel grappig dat Moszko zei dat ik intelligent (redactionele kritiek: althans, dat is wat ik in zijn hele betoog wil verstaan?!) en eloquent ben. Maar wel naar een psychiater moet. Yehudi, maak jij je nu maar zorgen over de tuchtklacht, kleine corrupte dwerg!” WIM!!!

Geef een antwoord