DEZE MAN LEGDE HET RUIM 2 JAAR GELEDEN TOT IN DETAIL UIT: 5G BLOKKEERT ZUURSTOFOPNAME, DAN BEDENKT DE NWO EEN ‘NIEUWE ZIEKTE’ OM DIT TE VERKLAREN EN DAN KOMEN DE KILLER SHOTS…

WE WILLEN NIEMAND ERGENS TOE AANZETTEN, MAAR ALS DE 5G-TORENS NU NIET HEEL SNEL DOWN GAAN IS HET AFGELOPEN, FINITO, OVER EN UIT, EINDE BUSINESS, EINDE LEVEN, EINDE ALLES…

WAAROM KOMT ER ZELFS GEEN KAMERDEBAT OVER 5G ALS DE ENE NA DE ANDERE TOREN IN VLAMMEN OP GAAT? OMDAT HET ALLEMAAL GEHEIM MOET BLIJVEN! OOK WILDERS EN BAUDET MIDDEN IN HET COMPLOT VAN DE BILDERBERGERS!

Eén reactie op “DEZE MAN LEGDE HET RUIM 2 JAAR GELEDEN TOT IN DETAIL UIT: 5G BLOKKEERT ZUURSTOFOPNAME, DAN BEDENKT DE NWO EEN ‘NIEUWE ZIEKTE’ OM DIT TE VERKLAREN EN DAN KOMEN DE KILLER SHOTS…”

  1. Het probleem is dat de massa van domme (ook moreel maar niet absoluut debiel zoals een psychopaat) en eigenwijze (dit schijnt samen te moeten gaan) mensen weinig tot niets van God en de waarheid moeten hebben.

    De psychopatische massamoordenaar (logisch niet onintelligent…..doch moreel volslagen debiel en derhalve krankzinnig energiek: probeer bijv. eerst maar eens een frequentie van 60 Ghz op te wekken en dan een dergelijk project te bedenken en te gaan uitvoeren) springt gaarne in dat gat.

    Overigens duikt COVID-19 ook op waar nog geen sprake is van 5G.

Geef een antwoord