DE MET BELASTINGGELD BETAALDE MARCEL GELAUFF HEEFT AL ZIJN MENSEN NODIG VOOR DE BESCHERMING VAN DE PEDO-NETWERKEN -ER IS NIEMAND BESCHIKBAAR VOOR HONG KONG!

Eén reactie op “DE MET BELASTINGGELD BETAALDE MARCEL GELAUFF HEEFT AL ZIJN MENSEN NODIG VOOR DE BESCHERMING VAN DE PEDO-NETWERKEN -ER IS NIEMAND BESCHIKBAAR VOOR HONG KONG!”

  1. Redacteuren van de MSM, politici, justitie- en politiepersoneel….het zijn allemaal mensen die zichzelf verkocht hebben. In de MSM vinden we niets over de explosieve en wereldwijde toename van steeds agressiever wordende protesten tegen corrupte bestuurders. “Wereldwijd” omdat de financiële maffia achter de schermen nu eenmaal wereldwijd opereert. Bankiers en politici weten niets anders meer te doen dan de knuppel- en schietpolitie op de mensen afsturen omdat het financiële systeem waarin we gedwongen zijn te leven het enige systeem is dat bankiers en politici hebben om riant te kunnen parasiteren op de werkende bevolking.

    https://www.youtube.com/watch?v=NocwuqxT0tI

    Stem niet op schorem dat zichzelf verkocht heeft en doe geen zaken met een bank. Zorg dat je geen schulden hebt en breng je spaargeld buiten de Eurozône.

Geef een antwoord