DE MICHA-CLAIM-ZAAK VAN 7 NOVEMBER: WE STAAN NU TEGENOVER DE ADVOCAAT DES KONINGS EN DE VOORGANGER VAN DE MINJUS ALS VOORZITTER ELITE-KANTOOR

INTUSSEN STAAT DE ADVOCAAT VAN MICHA OP BREKEN * LUISTER NAAR WANHOPIG GESPREK VAN MICHA MET ZIJN ADVOCAAT THIJS STAPEL 18 Oct 2017 10:24 Outgoing IN POGINGEN HEM AAN ZIJN AFSPRAKEN TE HOUDEN * DE CRIMINELE EX-RECHTER WESTENBERG MAAKT OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER GEBRUIK VAN DE DIENSTEN VAN DE ADVOCAAT DES KONINGS -DIE OOK NOG EENS EEN INTIMUS IS VAN DE NIEUWE MINISTER VAN JUSTITIE! * DERGELIJKE KRANKZINNIGE SCHENDINGEN VAN HET EQUALITY OF ARMS-PRINCIPE ZIJN NOG NIET EERDER VOORGEKOMEN

JUSTITIE MAAKT HET ZELFS ONMOGELIJK VOOR MICHA DEZE ZAAK ZELF BIJ TE WONEN OMDAT ZE HEM DIRECT ZULLEN ARRESTEREN!

Nu de cruciale zitting inzake het hoger beroep in de Micha-claim-zaak naderbij komt, loopt de situatie compleet uit de hand. De advocaat van Micha lijkt niet in staat en/of bereid een serieuze case neer te leggen terwijl de advocaat van Westenberg (foto) zowel kan rekenen op de rugdekking van het Koninklijk Huis als van op die van zijn kantoorgenoot de Minister van Justitie. Maar zelfs dat is nog niet genoeg voor de corrupte en criminele zwarte mafia om hun zwendelende vriend Westenberg ook in deze zaak vrije aftocht te bieden: nee, Micha moet ook nog eens worden belet zijn eigen zitting bij te wonen, een schendig van het meest fundamentele grondrecht in een rechtstaat, namelijk dat iemand getuige kan zijn van zijn eigen proces! Dergelijke bizarre kunstgrepen zijn nodig om Micha van een zekere overwinning af te houden in een zaak waarin alle feiten reeds vaststaan en Micha gewoon zijn miljoen moet krijgen. Het enige wat ons nog rest is exposure van al deze wantoestanden en daarom roepen we iedereen op om 7 november met een camera naar het beruchte Paleis van Justitie in Den Bosch af te reizen (direct naast het station) om de hele horrorfilm daar vast te leggen! Dat wil zeggen: als er geen cameraverbod wordt uitgevaardigd of als alle ‘fans’ van Micha niet direct worden gearresteerd of vermoord… want vergeet niet… we hebben het hier over de exacte locatie waar Yehudi Moszkowicz ooit een moordaanslag pleegde op de mensen die Micha kwamen steunen! Dat was na een zitting van het Hof van Discipline die ook ging over de zaak-Westenberg… namelijk om een klacht tegen zijn moeder die de Micha-claim ooit onder zich had en Micha van de ene op de andere dag dumpte met een email zeg me waar ik het dossier naar toe kan sturen!

6 Replies to “DE MICHA-CLAIM-ZAAK VAN 7 NOVEMBER: WE STAAN NU TEGENOVER DE ADVOCAAT DES KONINGS EN DE VOORGANGER VAN DE MINJUS ALS VOORZITTER ELITE-KANTOOR”

 1. Micha heeft door zijn werkzaamheden dan nog enige kennis van het juridisch metier, maar heb je dat niet, dan kun je door advocaten/deskundigen volledig gefuckt worden zonder dat je het in de gaten hebt.

  Bovendien heb je bij een zaak tegen Prins Bernhard BV vaak niet genoeg aan 1 (toegevoegde) advocaat, die dan tegenover een geheel dik betaald team komt te staan, waar ook “rechters” als de inmiddels van de zaak Spijkers e.a. beruchte H.A.A.G. Vermeulen wel deel van lijkt uit te maken.

  Psychopaten usurperen kennis en gaan die vervolgens ijskoud -over lijken- TEGEN de normale ‘mindset’ inzetten en moeten daarom ook PROACTIEF van opleidingen worden uitgesloten.

 2. Gezien de advocateneed OP DE KONING, is iedere advocaat momenteel voor de cliënt (zeker bij zaken tegen de staat of wat daar dan voor moet doorgaan) een paard van Troje/van Prins Bernhard BV aangezien zij Oranje als “de koning” zien, óók sedert de ongrondwettelijke vlucht en het (hoogverraderlijk en IMMENS SCHADELIJK, vele keurige Nederlanders zelfs ONNODIG hun leven en gezondheid gekost hebbende of nog erger…..maar ja, als het jou zelf of je gezin niet betreft….) voorgoed in de modder werpen van de kroon door staatshoofd Wilhelmina.

  Psychopaten gaan immers over de rode lijn alsof die niet bestaat.

  Ja en zo’n toevoeging levert bij lieden die alles, iedere scheet die zij laten, in geld uitmeten natuurlijk niet een 5-sterren behandeling op.

  Tegen de staat ofwel het naoorlogse gedrocht Prins Bernhard BV, is het zo, dat de “Landsadvocaat” van Droogstoppels Fortuin wel altijd een dikke vette rekening kan indienen om bijv. Prins Bernhard zijn psychopathische capriolen onder het tapijt te houden, waar die eerder al ijlings naartoe waren geveegd. En daar sta je dan met je toegevoegde alles verklungelende Paard van Troje.

  Psychopaten zijn nu eenmaal ijskoude walgelijke ruggenstekers. ROOF”ridders” en geen ridders die op eerlijke wijze de strijd met dezelfde uitrusting willen aangaan.

  Psychopaten wille “WINNEN” en het interesseert ze niet hoe of over hoeveel achterbaks vermoorde lijken!!!

 3. “””De advocaat van Micha lijkt niet in staat en/of bereid een serieuze case neer te leggen””

  oftewel Micha heeft geen poot om op te staan, en anders zoekt Micha lekker een ander advocaatje …… maar helaas geen advocaat die met persoontje Micha aan de bak wil die kijken wel lekker uit met Kat zijn achterlijkheden.

 4. Die Stapel is een masochist. Hij laat zich afbekken door Micha die deze vernedering vervolgens ook nog een keer op het internet zet.
  Elke advocaat die zichzelf respecteert laat deze client vallen als een baksteen.

Geef een antwoord