DE MSM ZIJN VERWOESTEND EN DEFINITIEF VERSLAGEN; SPRING NU OP DE WINNENDE TREIN VAN DE WAARHEIDSMEDIA!

SAMEN MET NICO VAN DEN HAM, NIBURU.CO, VITALI FEITEN, ROGIER HOP EN ANDEREN MAKEN WE EEN BEGIN MET HET HERSTEL VAN JOURNALISTIEK NEDERLAND * STEUN ONZE BEWEGING FINANCIEEL OF OP ANDERE MANIEREN EN WIN MEE MET DE WINNAARS! * STORT EEN BEDRAG OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING [op te vragen via [email protected]]

Hier het artikel over de plannen op het 25ste amendement in stelling te brengen tegen president Donald Trump, de laatste ’troefkaart’ van de verslagen satanisten, pedofielen en Bilderbergers. Ook in Nederland is de collapse van de kinderverkrachters niet meer te stoppen, ook al kan Joris Demmink voorlopig nog enige tijd doorgaan met het verwoesten van de levens van Nederlandse kinderen en hun families.

3 Replies to “DE MSM ZIJN VERWOESTEND EN DEFINITIEF VERSLAGEN; SPRING NU OP DE WINNENDE TREIN VAN DE WAARHEIDSMEDIA!”

  1. Dus voortaan geen berichten meer over ‘de leugenachtige media’ ondanks dat ze nog volop worden gelezen? Immers: De websites van de kranten en ook nu.nl en de kranten zelf krijgen nog volop aandacht. Minder wellicht, maar dat heeft mij inziens meer te maken met het digitale tijdperk.

    Overigens liegt u zelf net zo hard, zo niet harder. Dat heb ik van de week nog aangetoond. Of gaat u nu ‘ze’ zijn ‘verslagen’ ineens eerlijk worden?

  2. Dat hier sprake is van een enorme nieuwe beweging werd gisteren al heel erg duidelijk in Arnhem. Na de enthousiaste oproepen van Micha kwamen daar zeker 6 personen opdagen om te demonstreren tegen Demmink bij het Gerechtsgebouw.

    Ook de professionele nieuwsagentschappen van Hop en van den Ham brachten full coverage van het drukbezochte evenement. Dit wordt heel groot, mensen, weet je wel, moet je even voorstellen!

Geef een antwoord