DE NWO IS VERWOESTEND VERSLAGEN, HET DUIVELSE KWAAD IS COMPLEET VERNIETIGD DOOR DE KRACHT VAN DE WAARHEID

DE NEDERLANDSE MSM EN MET NAME DE VOLKSKRANT SPEELDEN OPNIEUW EEN UITERST SMERIGE PEDO-ROL IN DE ZAAK-KAVANAUGH * DE DEMS ZIJN OUT OF THE GAME * GEEN ENKELE REP KAN NA GISTEREN TEGEN KAVANAUGH STEMMEN * DE EERSTE TWIJFELAARS (CORKER) HEBBEN DAT VIA TWITTER REEDS BEVESTIGD * OOK ENKELE DEMS ZULLEN WAARSCHIJNLIJK YES STEMMEN * HEARINGS ENORME OVERWINNING VOOR DONALD TRUMP DIE NU STERKER STAAT DAN OOIT TEVOREN

3 Replies to “DE NWO IS VERWOESTEND VERSLAGEN, HET DUIVELSE KWAAD IS COMPLEET VERNIETIGD DOOR DE KRACHT VAN DE WAARHEID”

  1. Kat begrijpt er weer niets van. Kavanaugh is juist door de NWO naar voren geschoven om kindermisbruik te normaliseren. Favoriete eten van Kavanaugh is pizza….VOILA! IN YOUR FACE! KAN HET NOG SATANISCHER???

    1. Mensûh, mensûh, het kan dus altijd NOG satanischer. En aangezien Kavanaugh volgens Micha’s laatste artikel ook staat voor Micha en Rob Scholte, zijn die twee dus óók gewoon NWO strategen. Moet je voorstellen; zij die ons werkelijk vertellen hoe het zit, zijn ZELF de PP-elite! Dat hoor je niet terug in de rap van Lange Frans!!
      Zo weten we gelijk waar het geld blijft dat we met z’n allen opsturen naar @drskat na de zoveelste bedelactie. Zo wordt het kindermisbruik nog gefinancierd door de slachtoffers zelf ook!

      Dus ja; het kan NOG satanischer!!!

Geef een antwoord