4 Replies to “DE TELEGRAAF, MICK VAN WELY EN GERRIT VAN DER BURG (2)”

 1. Goed dat je de moord op Andrea Luten noemt Micha. Het meisje werd in 1993 vermoord. Het OM sleepte in 2002 Richard Kelly uit Ruinen voor de rechter ondanks dat een gevonden haar niet matchte. Hij werd vrijgesproken omdat ik het kantoor van Bram Moszkowicz heb gebeld en vertelde dat de recherche (ik was plv management-assistent van de chef divisie recherche Tom van der Vlist) met getuigenverklaringen had gerommeld. Die kwam goed voorbereid naar de zitting.

  Er zijn geluiden dat Richard Kelly niet meer leeft agv zelfdoding. Als hij maar niet is gezelfmoord. Hij werd in 2012 beëdigd als advocaat maar zijn naam is onvindbaar in de index van de Advocatenorde.

  In 2010 werd Henk Fieten uit Hoogeveen veroordeeld voor de moord op Andrea. Zijn dna zou wel matchen. Onmogelijk, want in 1993 was er maar 1 test mogelijk op een monster.
  Frappant is dat Fieten in het schooljaar 1974-1975 in Hollandscheveld in de klas zat met rechter Peter Duinkerken. Die was in 2010 president van de rechtbank Assen, de rechtbank die Fieten heeft veroordeeld. Justitie is de spijkerbroek van Andrea en een op het p.d. gevonden condoom kwijtgeraakt. Mogelijk zat daar het dna van de echte dader(s) op.

   1. “Those US and British politicians who are bashing Russia for foreign “election meddling” could use a more honest set of talking points. It is the jewish lobby, not Russia, China, or North Korea, that hosts a blossoming industry of cyber-election meddlers who operate from corporate offices in Tel Aviv, Cyprus, London, Washington, and Tortola. Most, if not all, of these firms, received their start-up funds from jewish interests-backed business development venture capital funds, some of which are solidly linked to right-wing American financiers like Robert Mercer, Paul Singer, Sheldon Adelson, and Donald Trump son-in-law Jared Kushner.”

    Kosjer-Nostra Cyber-Election Meddling Is the Newest Industry of the synagogue from satan…

Geef een antwoord