DEEP STATE ADVOCAAT STIJN FRANKEN DIE OOK DE CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG VERDEDIGDE MAG MET GEEN HAAR WORDEN GEKRENKT!

ALS JE ANNO 2018 EEN PROCEDURE WINT VAN DE TELEGRAAF EN DIE KRANT MOET OOK NOG EEN SCHADEVERGOEDING BETALEN DAN ‘KLOPT ER IETS NIET’ * IN HET GEVAL VAN DE COMPLEET CORRUPTE DEEP-STATE ADVOCAAT STIJN FRANKEN IS DAT DUIDELIJK GENOEG: HIJ WORDT VOLLEDIG AANGESTUURD DOOR DEMMINK * EN DAT IS ER PRECIES DE REDEN VAN DAT WE FRANKEN OOK WEER TEGENKOMEN IN DE MICHA-CLAIM ALS STRAFADVOCAAT VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG * DE CIVIELE ADVOCAAT VAN WESTENBERG IS DE ADVOCAAT VAN DE KONING * NO FURTHER QUESTIONS

[wp_ad_camp_1]

In deze video uit 2013 gemaakt tijdens de behandeling van het hoger beroep dat het OM aanpande tegen de vrijspraak van Westenberg wegens meineed (dit hele hoger beroep was een operette: van tevoren stond vast dat Westenberg weer zou worden vrijgesproken) staat Micha uitgebreid stil bij de rol van Stijn Franken in dit volledig door Demmink geregisseerde schijn-proces (net als de processen tegen Holleeder). Franken hielp Micha onbedoeld in de Micha-claim doordat hij soms uit zijn rol moet vallen in zijn corrupte en door de Staat geregiseerde ‘bijstand’ van zijn clienten.

3 Replies to “DEEP STATE ADVOCAAT STIJN FRANKEN DIE OOK DE CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG VERDEDIGDE MAG MET GEEN HAAR WORDEN GEKRENKT!”

 1. Stijn Franken smokkelt brieven naar cel van Holleeder. Per toeval worden die brieven ontdekt en vastgesteld dat Franken dat gedaan heeft. Als smoes zegt hij: foutje.
  John van den Heuvel schrijft hierover wordt aangeklaagd voor smaad en wordt in gelijkgesteld met 10.000 schadevergoeding. Hoe ziek en corrupt is de rechtstaat dan?

  Dus de advocaat van de grootste crimineel staat boven de wet zegt rechtbank Amsterdam, diezelfde rechtbank die Holleeder nog moet berechten. Die mensen zijn ziek.

 2. ALS JE ANNO 2018 EEN PROCEDURE WINT VAN DE TELEGRAAF EN DIE KRANT MOET OOK NOG EEN SCHADEVERGOEDING BETALEN DAN ‘KLOPT ER IETS NIET’
  ——————–
  Ga maar bewijzen wat er niet klopt.

  En als je dat (tegen alle verwachting in) toch lukt, dan wordt het bewijs waarom zo huilend gejengeld is (och, als we toch wettig en overtuigend bewijs hadden….) met een grijnslachje van tafel geveegd……’gullible fool’.

  In alle (psycho) pathocratie-en/diabolische (gruwel)dictaturen vermomd als integere democratie-en, niet uitsluitend in USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV.

Geef een reactie