DEMMINK, RUTTE, VAN DER BURG EN DE REST VAN DE NEDERLANDSE PEDO-NETWERKEN POEPEN OP DIT MOMENT VAN ANGST WANT ZE WETEN… ZE GAAN ERAAN!

DE PEDO-ELITE PROBEERT NU ALLE SITES EN CHANNELS DIE ZE EXPOSEN VAN HET WEB TE DRUKKEN MAAR ZE ZIJN TE LAAT * DE BEWEGING VAN EXPOSURE EN WAARHEID IS NIET MEER TE STOPPEN, ZELFS NIET DOOR BOB VAN HUET VAN HET AD * YOUTUBE EN DE MSM TEKENEN NU EIGEN DOODVONNIS MET HUN PEDO-PROPAGANDA EN WAARHEIDS-CENSUUR

2 Replies to “DEMMINK, RUTTE, VAN DER BURG EN DE REST VAN DE NEDERLANDSE PEDO-NETWERKEN POEPEN OP DIT MOMENT VAN ANGST WANT ZE WETEN… ZE GAAN ERAAN!”

  1. Those silently watching this evil work toward its nefarious ends are reminded of John Stuart Mill, an English political Philosopher who, in an address at the University of St. Andrew (1 February 1867) said: Bad men need nothing more to compass their ends, than that good men should look on and do nothing……(or nothing adequate…:DSR).

  2. Helaas zijn de meeste mensen véél te dom om de MO van de ‘alien mindset’ te zien, laat staan te doorzien en te beseffen dat intelligente ‘adapted compensated’ psychopaten (zichzelf maskerend/camouflerend, 100% door begeerte gedreven ‘dead inside pure evil’, ofwel de duivel zo men wil) de wereld regeren (omdat niemand ze ooit tijdig herkend en/laat staan gestopt heeft, wat trouwens ook geen sinecure is, zonder moderne psychopatentest).

    MK lijkt wat met deze helaas vrij domme (en dit met een opgeblazen ego en narcisme compenserend) en per saldo hinderlijke en zichzelf in de voet schietende oplichters/fantasten waar het World Wide Web vol mee zit te hebben, want hij komt telkens weer met een eruit gepikte juichend aandraven.

    Per saldo doet hij dus niets, want er wordt niet MET DRINGENDE SPOED (!!!) gewerkt aan het invoeren van een algemene psychopatentest op wereldwijde schaal…..en dat is precies en vanouds alles wat de duivel nodig heeft, om gewoon verder zijn gang te gaan.

    Pedofielen regeren de wereld en die worden gemaakt (net als reptilians en Q-Anon)……Ja hoor en gewoon luisteren naar degenen die het wel weten, ho maar. Wat een liegende dwazen!

Geef een antwoord