web analytics

DEVELOPING STORY: HET WEAPONS OF MASS DESTRUCTION-MOMENT VAN HALBE ZIJLSTRA

LAATSTE NIEUWS: RUTTE EN PECHTOLD VECHTEN ‘ALS LEEUWEN’ VOOR LEUGEN-MINISTER HALBE, NET ZO ALS HET OM VOCHT ‘ALS EEN LEEUW’ VOOR JORIS DEMMINK * HALBE HEEFT ZO VEEL LEVERAGE OVER (PEDO)-STRONT BINNEN DE VVD DAT HEM TEGEN ZIJN WIL WEGSTUREN ONMOGELIJK IS * DAAROM WORDT HET DEBAT VAN MORGEN OPNIEUW EEN SCHIJNVERTONING

8 reacties op to DEVELOPING STORY: HET WEAPONS OF MASS DESTRUCTION-MOMENT VAN HALBE ZIJLSTRA

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  PB BV heeft een groot tekort aan ijskoude psychopaten en meelopende sociopaten.
  Een minder “zuivere” kwaliteit moet inmiddels uit Islamitische landen betrokken worden.

  Tot op heden lukt het nog wel, maar net aan, om ministersposten en andere sleutelposities van de macht met PB BV ‘bevorzugte’ devianten bezet te krijgen:

  https://www.rt.com/news/418556-dutch-minister-lie-putin/

 • Johan Bosman (werktuigkundige)  zegt:

  Nog even -ter oriëntatie- mr. DAX (de Duitse beursdeskundige Dirk Müller) aan het woord over de aanstaande crash:

  https://www.youtube.com/watch?v=VGqfxd3DgKA

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Ach ja, voor iets goeds en normaals krijg je dergelijke gestoorden hun bed niet uit maar:

  ——————
  “We,” after all, will create a new government, one of justice [for psychopaths]. They are prepared to fight and suffer for the sake of such a brave new world, and also of course, to inflict suffering upon others. Such a vision justifies killing people whose suffering does not move them to compassion because “they” are not quite conspecific [the same species as psychopaths].
  —————–

 • Johan Bosman (werktuigkundige)  zegt:

  Nederlanders. Een dom en gluiperig volk met sluwe en even gluiperige bestuurders. Daar valt dus verder helemaal niets van te verwachten. Ondertussen gaat het monetaire systeem vol gas tegen de betonnen muur. Het is verder alleen nog maar afwachten wat het eerst komt: de nu met rasse schreden en met mathematische zekerheid naderende financial crash (de ergste uit de geschiedenis!) óf oorlog. In feite zijn alle landen in de Dollar-zone (in Engeland heet de Dollar “Pond”, in Europa de “Euro” en in Japan de “Yen”) al failliet. De staatsschulden zijn immers zo groot geworden dat ze nooit meer kunnen worden terugbetaald.

  Micha: je zit ongedacht goed daarginds. Mijn vrouw en ik hebben shit-hole country Nederland inmiddels ook verlaten.

  • dinges  zegt:

   Als ‘werktuigdeskundige’ Bosman begint over een met een ‘mathematische zekerheid naderende financial crash’ weet je zeker dat die niet gaat komen.

   • Johan Bosman (werktuigkundige)  zegt:

    Als “dinges” iets schrijft gebruikt hij ALTIJD een schuilnaam. We mogen dus niet weten dat hij in werkelijkheid een stiekeme viespeuk is.

    • dinges  zegt:

     De logica van Bosman: omdat iemand een schuilnaam gebruikt, zal hij wel een viespeuk zijn. Hoe zit het met al die aangiftes tegen jou van je zus, Bosman? Daar horen we je niet meer over.

    • Guinness  zegt:

     Nou Johan de werktuigkundige, noem maar een termijn dan. Over hoeveel dagen/weken/maanden/jaren gaat “het monetaire systeem” dan wel tegen een betonnen muur? Hoe gaan we dat merken? En wat zijn de gevolgen? Beetje meer details graag, “mathematische zekerheid” is nogal een loze kreet.

Reageer