DEVELOPING STORY! KLOKKENLUIDER ZEGT: NOG MEER DEEP STATE-PROPAGANDA BIJ DE VOLKSKRANT! HUIB MODDERKOLK IS AIVD!

‘ONDERZOEKSJOURNALIST’ HUIB MODDERKOLK PROBEERDE DE DAG VOOR HET SLEEPWET-REFERENDUM EEN BESLISSENDE PROPAGANDA-PUSH TE GEVEN PRO-SLEEPWET IN DE VOLKSKRANT VIA EEN SERIE DOOR DE AIVD GEREGISSEERDE ‘PODCASTS’ -TO NO AVAIL! * DIT MELDT EEN KLOKKENLUIDER ENKELE UREN NA ONZE ONTHULLING OVER NATALIE ‘MATA HARI’ RIGHTON * MODDERKOLK WAS EERDER GESTATIONEERD BIJ NRC WAAR HIJ LEIDING GAF AAN EEN ZEER VERDACHTE OPERATIE ‘NRC PUT UIT DOCUMENTEN EDWARD SNOWDEN’ * DE VOLSKRANT BESCHERMT REEDS VANAF 2007 JORIS DEMMINK EN DE PEDOFIELEN ALS GEEN ANDER * DE VOLKSKRANT LEADING IN DEMONISERINGSCAMPAGNE TEGEN MICHA * CONNECT THE DOTS!

[wp_ad_camp_1]

Het is een enorme red flag als journalisten opeens van het ene MSM-medium naar het andere verkassen. Dit ruikt sterk naar regie vanuit het Ministerie van Vuiligheid en Pedofilie. We zagen eerder precies hetzelfde rond de door ons exposte AIVD-infiltrant Robert Giebels die vanuit NRC ‘werd teruggehaald’ naar de AIVD om vervolgens weer te worden ‘gestationeerd’ bij De Volkskrant. Toen Micha NRC hierover aan de tand probeerde te voelen werd hij… doorverbonden met ‘beveiliging’ en bedreigd! Een laatste bewijs voor de AIVD-status van Modderkolk zijn zijn optredens voor de staatstelevisie in allerlei door de deep state geregisseerde ‘nieuwsprogramma’s’ van de NPO. Dat doet weer denken aan de ontmaskering van AIVD-journalist Perdiep Ramesar, ook door ons uitvoerig beschreven. Remember? Nu zien we bij Modderkolk hetzelfde carrierpad als bij Giebels. Gelukkig is er deze site om alle criminele misstanden, leugens en propaganda van de MSM te exposen!

6 Replies to “DEVELOPING STORY! KLOKKENLUIDER ZEGT: NOG MEER DEEP STATE-PROPAGANDA BIJ DE VOLKSKRANT! HUIB MODDERKOLK IS AIVD!”

  1. Twan Huys ook zo duidelijk als wat. En er was nog zo’n journalist die had in z’n linked gewoon staan woordvoerder AIVD in verleden. Of was dat deze Modderkolk.

  2. Ook interessant voor Micha: zijn medeplotters Dankbaar en Mauritz zijn inmiddels overtuigd van de betrokkenheid van Steringa bij de moord op Marianne Vaatstra.

    Hiermee staat hij alleen in zijn theorie dat Demmink en zijn roedel het arme kind vermoordden.

  3. Als een van Kats labiele volgelingen hem een mailtje stuurt met een vage veronderstelling wordt zo’n persoon door Kat meteen gebombardeerd tot ‘klokkenluider’. En natuurlijk heeft Kat geen van die podcasts beluisterd, daar is hij te lui voor, want er worden wel degelijk kritische noten gekraakt.

Geef een antwoord